Nesze!szer

Julia Roberts sokkolta a Golden Globe közönségét

2019. január 07.

 

 

julia-roberts-attends-the-76th-annual-golden-globe-awards-news-photo-1078337686-1546822934.jpg

 

Néhány órája rendben lezajlott a Golden Globe, nagyobb botrányok nélkül. A legcukibb kétség nélkül a nagy kedvencünk, Sandra Oh volt, aki rendesen tudott örülni a díjnak. Glenn Close elismerésének pedig mi, meg Rami Malekénak is! A ruhák szépek voltak, viszonylag izgalmasak, bár nagy dráma ezen a téren sem történt. Bár, lássuk be, Julia Roberts választásától hangos azóta az online sajtó. Meglepő módon nadrágot húzott, mellyel sokakat sokkolt. Kérdés, mennyire bűnös ez, avagy inkább stílusos? Mi nadrágban és szoknyában is imádjuk Juliát, de kedveljük ezt a Stella Mc Cartney összeállítást. Egyszerre férfias és feminin is. Lady Gaga alig visszafogott estélyije keltett még feltűnést, Valentinoban uralta a teret. Charlize Theron Diorja gyönyörű volt, Nicole Kidman Michael Kors ruhájáért már annyira nem voltunk oda, bár a világsajtó a hajában található masnijától bukott ki. (Sokak szerint Kate Middletont koppintotta)

nicole_bow.jpg

 

Penelope Cruz pedig Ralph & Russótól választott. Dakota Fanning eltűnt az Armani Privében, Emily Blunt pedig szépséges volt, csak kicsit színtelen az Alexander McQueen darabban, talán egy élénk rúzs nem lett volna rossz ötlet. Sofia Carson Giambattista Vallija felhívta rendesen magára a figyelmet, Janelle Monaé Chaneljéhez még idő kell, hogy értelmezzük. 

Ps: egyébként az a legmókásabb, ha megnézitek a sztárok instáját. Heidi Klum megint viccesre vette például a formát a készülődésről készített anyagával, katt IDE.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5714543342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2019.01.09. 07:35:42

Egy nő, nadrágban. Botrány. Stílusos ez vagy nem stílusos ez, éshogylehet ez, kérdem én, no de.. Egy másiknak masni a hajában. Koppitotta ez, megegyébként. Megazinternet népe megasajtó. Irgalmas Isten, azt hiszem ideje, hogy csontrészegre leigyam magamat, pedig gyakorlatilag absztinens vagyok. Az emberiségnek vége, minden nap ömlik erről a bizonyíték, de ez már elviselhetetlen.
süti beállítások módosítása