Nesze!szer

Iszonyat jó karácsonyi ajándékok!

2018. december 20.

 

kariajcsiill.jpg

 

 

Gyors megajándékozottnak

Szabó Jucus könyve rohanós napokra, szingliknek, anyukáknak és mindenkinek ajánlható, akinél nem áll rendelkezésre hatszáz hozzávaló és négyszáz óra a főzéshez. Mindenhez 5 hozzávaló kell és jobbnál jobb recepteket gyűjtött össze a második könyvben. Imádjuk!

Érzékeny lelkűeknek

Szurovecz Kitti könyve olyan, hogy majdnem abbahagytam az olvasását. Zseniális. Megrázó. Remekül megírt magyar valóság, igazi krimiben. Mindenkinek, akit tényleg érdekel az, ami körülöttünk van. Egy fiatal lány elrablása körül forog a történet. Felnyitja a szemeket rendesen, én majdnem abbahagytam az olvasását, annyira betalál. A kisemmizett angyal a címe.

Arcbőr szépítőknek

A booster ugye ma már fogalom. Mindenféle van belőle. A Paula's Choice nekünk óriás kedvenc márkánk. Most van egy annyira jó Peptid boostere, hogy őrület. Egy csepp a hidratálód alá reggel és sokkal, de sokkal élettel telibb lesz az arcod... vagy azé, akit megajándékoznál. Imádat tárgya, az biztos. Kincsként tesszük fel magunkra minden áldott nap!

Apának parfüm

Az idei év egy nagy slágere nálunk a Bvlgari új illata. Fás, férfias, nem durva, finom. Olyan kis növényi valahogy az egész. Végre nem az a szokásos tengeri-kékes vonal, hanem "woody" és nagyon tiszta. Nyammi. Wood Essence. 

Barátnődnek, lánytesódnak

Botrányosan jó évet kívánnál a szerettednek? Az új Gaultiere illat pont ehhez passzol. Eredeti, formabontó, csodálatos. Olyan, mint maga a tervező. Állati jó, nem tévedsz vele, totál stílusos.

Annak, aki babát vár

A Pour La Petite csodás dobozairól írtam már nektek. A szerelem azóta se múlt. Annak add, aki nemsokára anyuka lesz, vagy épp most lett az. A csodás virágok mellett takarót és bodyt is rejt a doboz. Annyira fransziásan tökéletes!

Igazi illatos gyertya, ami nem  káros

Másik idei kedvencem a ReBa gyertyák. Aromaterápia illatt formában. Semmi káros anyag, semmi mű, mint a boltban kapható illatosítókban és hosszú tartósság. Karácsonyi illatuk is van és mézes, grapefruitos... mi legszívesebben két végén égetnénk ezt a gyertyát!

Aki sokat megy és vásárol a városban

Anyukáknak, városban sokat rohangálóknak ajánljuk a Grudo szuper táskáit. Egész konkrétan nekem is ilyen van. Reggel belefér a laptop, pénztárca, minden kis akármi, hazafelé a gyerek plüssei, a bevásárlás és egyebek is. Szuper, hogy vízálló, hogy az első részét le tudom cippzározni és nagyon trendi az egész. Nekem tényleg az életminőségemen javított, nem húsz kis szatyrot cipelek, egy táskába belefér minden!

Aki sportolni jár

Gymbag. Ez fogalom ugye. Nekem a Karla darabjai a kedvenceim, most egy új, aranyba pakolok. Semmiből nem csinálnak sokat, iszonyat jó mintáik vannak, öröm csak átnézni őket! Btw: nekem annyira szép arany van, jááááj!

rose_all_day.jpg

 

Sokat sminkelőnek

A Physicians Formula az idei év slágere nálunk. Természetes összetevők, csodás sminkek, finom illatok. Van egy új, rózsás primerük, ami csodálatos illattal indít, hamar beszívódik és tulajdonképpen tartóssá teszi a makeupot. Szemre, arcra is ajánlható és az üveg is nagyon szépséges. Az illat pedig addiktív! Ja,és ejtheted így a nevét: Rose all day - és akár rozé all daynak is...D

 

 

choco_artist.png

 

Édesszájú gyerekeknek

Nincs is jobb ajándék, mint a csoki. Főleg, ha a gyermek kreatív is, akinek ajándékozod. Új találatunk, amiből mutatunk majd még a ... csokija. Ebből ugyanis ti készítitek el a táblás csokikat. Ha most rendeled a neszeszer kuponkódot írd be vagy a choco03-at, jól jársz, kedvezményt kapsz! - IDE kattints.

yamuna_csokis_1.jpg

 

Trendi kényeztetésre vágyóknak

Csoki, ami nem hizlal? Igen, forró csokis kézkrém, testvaj, tusfürdő és fürdőbomba is kapható a Yamunánál. Ráadásul elég jó árasak a termékek és isteni az illatuk. Ebből mi is ajándékozunk idén rendesen, a Jászai Mari téri mintaboltban keressed. 

Ajándékcsomag

Itt is, ott is kaphatsz csomagokat. Mindenkit ezt vesz egyfolytában ilyenkor. De nézd meg, mit is adsz. Az Eucerint például nagyon javasoljuk. Szuper minőség, német precizitás, szép kivitelezés. Sokkal hasznosabb, mint a huszadik pár kesztyű az anyunak, hidd el!

Kisgyerekeseknek praktikus

Igen, bizonyos családokban egymásnak a felnőttek már nem adnak. Ám azért jó az, ha tényleg jót kap az ember. Kisgyerekeseknek javasolnánk valami, hisz klasszul köhögősek ezek a téli hónapok. Nálunk mindig a Bebelle balzsam segít a Panaromtól. Nem mentolos, nem csípi a gyereket és vírusölő és nyákoldó is. Nagyon gyorsan segít, modellünk is kedveli!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8114494542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása