Nesze!szer

Okosóra, ami igazán trendi is? Guess!

2018. december 18.

 

 guess_smart.jpg

 

Hol van már azaz időszak, amikor az embernek egy-két teendő volt csak a napjában? Talán az emlékeinkben. Ma már felgyorsult világban élünk és nincs is ezzel semmi gond, imádjuk a pörgést. Ehhez pedig sok-sok technikai dolog is társul. Az új szerelem az életemben az okosóra, egy barátnőm kezén szerettem bele. Szuper funkciói vannak, sok mindenre figyelmeztet és kommunikálni is lehet ezen keresztül. De őszintén szólva, design tekintetében egyáltalán nem győzött meg, mert annyira nem illik egy fiatalosabb, elegánsabb kinézethez egy nagy fekete izé... szóval. Megtaláltam az igazit. Guess Smartwach. Szerelem első csippantásra. Gyönyörű, modern, olyan, mint egy ékszer, de izgalmasan. A legjobban tetsző dolog benne a térkép, számomra ez az egyik leghasznosabb, mert állandóan a telefonnal babráltam a városban rohangálva, most simán megnézem az órán ezt is és a teendőket is. És vissza is üzenek bárkinek, vagy rajzolok egy mosolyfejet. A színekkel is tudok játszani, tényleg nagyon szép és okos az egész. A napi hangulatomhoz állíthatom a hátteret. Btw: androidos és igazán könnyű és érhető az egész. Ami még szuper: gyorsan tölthető.

Ajándék magamtól magamnak, ami jóval egyszerűbbé teszi az életemet és arra tudok koncentrálni, ami fontos. A kaliforniai Martian Watches céggel alkotta meg a Guess ezt, nagyon jó fejlesztés lett. Annyira jól variálható, kihasználható, köszönet érte. Legszívesebben az összes nagyvárosi életet élő barátnőmnek ezt tennék a fa alá. Ikonikus darab lett!

Ps: ITT vásárolhatjátok meg vagy nézhettek utána. Vigyázat, gyönyörű! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4714451630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása