Nesze!szer

Ennél jobb nem történhet a téli estékkel!

2018. december 02.

 

reba_candles.jpg

 

Kiindulva az adventi kalendáriumos insta játék válaszaiból, azt gondoltam, ezt a postot megírom nektek. Ugyanis nagyon sokan válaszoltátok, hogy az ünnepi időszakban az illatos gyertyákat kedvelitek leginkább. Na, én megmutatom, mi is az, ami most az utóbbi hetekben a nagy kedvencem.
Illóolaj mániás vagyok, ez alap. Hisz annyira imádom az illatát és a hatását, hogy csak na. Ez képes leginkább emelni az ember rezgésszámát és a lelked valahogy sokkal fényesebb, vidámabb lesz ezáltal. 
Létezik egy cég, akik 100 százalékosan tiszta illóolajakat használnak. De nem párologtatni kell ezt, hanem meggyújtani... na jó, nem nagy lángolás, pontosan arról van szó, hogy gyertyákat készítenek olajakkal. Szerintem fontos az, hogy ne szintetikus illatokat vessünk be a lakásban, hisz ezzel saját szervezetünknek ártunk és juttatunk be nem túl emberbarát anyagokat. Én a természetesben hiszek és a ReBa Candles is.Tehát ne színezett paraffint válasszál, inkább olyat, ami kókusz- és repceviaszból áll. Ők ezzel varázsolnak igazán meghitt hangulatot az otthonokba. Ami még érdekes, hogy fakanócot tesznek bele, ez is olyan jópofa, kicsit más, mint a megszokott madzag. Fém, üveg, vagy akár beton tartóban is megkaphatod ezeket és tematikus gyertyájuk is van, mint például a Love, ami méz és grapefruit keveréke, a hatása pedig.... hát élményterápia a javából, de ezt mindenki maga tapasztalja meg. A fém tégelyes kiszereléseiket azért kedvelem, mert egy 2 napos wellnessezésre is simán bedobom a bőröndbe és nagyon jó szolgálatot tesz. Erre mondjuk az Édes pihenés illatot javaslom. Szerintem igazán finom és érzékekre ható ajándék lehet az adventi időszakban, de akár ajándékba is. Élménygyertya a javából, köszönet érte a gondos alkotóknak, akik a lélekre is hatnak ezekkel a fényt adó szépségekkel! 
A ReBa Candles weboldalát ITT találjátok! 
gyertyak_reb.jpg
  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2214405768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása