Nesze!szer

Őszi napéjegyenlőség: most már tényleg jöhet a nyugi!

2018. szeptember 23.

 

oszinapejegyenlo.jpg

 

Sokszor leírtam, leírtuk már nektek, hogy az asztrológia nem a naptár szerint működik. Az év nem január első napjával kezdődik, hanem a Kos csillagképébe lépéskor. Most léptünk át az őszbe, hivatalosan 23-án. Ilyenkor is felrajzolhatunk egy képletet, de ezzel most nem terhelnénk a Nesze kedves olvasóit. Inkább jön is az, ami mostantól változik, amit a bőrötökön érezhettek.

- Stabilitás. Igen, ez az, amire törekedni fogunk. Ez nem azt jelenti, hogy nem működő párkapcsolatban, vagy döcögős munkahelyi viszonyban benne maradunk, inkább a nyugalomban való életet szeretnénk megteremteni. Ezt pedig úgy, hogy végre kezünkbe vesszük a gyeplőt és lépéseket teszünk akár az anyagi stabilitásunk érdekében is.

- Passion... de nem fruit hogy valami furát mondjunk. Az elkövetkező hetek szenvedélyesek lesznek, ami áttehető a szerelmi területre, de akár az óriási lendülettel végzett alkotásra, alkotásba is. Ne fogjátok vissza magatokat!

- Biztonság. Ez nem azonos a stabilitással, de értitek. Ennek lehet az is alappillére, hogy saját magadat sokkal jobban megbecsülöd, megbecsüljük és végre megjön az igazi tapasztalás, az igazi biztonság saját magunkkal, saját magunkban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9314258345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása