Nesze!szer

Bakancslistás szépülés!

2018. szeptember 03.

 

margitsziget3.jpg

 

 

Nem tudom, kire mennyire hatott a retrográd Szaturnusz, de néhány barátomtól tudom, nem vagyok egyedül azzal, ha azt mondom, nem volt ez életem legkönnyebb nyara. Az idegeim picit tépázottak, azt kell mondjam. És most készülök valamire, ami kicsit kisimít, megnyugtat és szépít. Kozmetika és kozmetikus listákat nézek. És ez a post semmi másról nem fog szólni, mint arról, hogy az őszi bakancslistámon szereplő helyet megmutassak nektek. Ez az, ami ha törik és ha szakad, ki lesz pipálva a listámról. A Margit-szigeten ugyanis felújították a szépséges Thermal-hotelt. Úgy alakították át, hogy még jobban a természetet érezzük közel magunkhoz. A szigeten csatangolni egyébként is imádok. 

 

margitsziget.jpg

 

Éééés, ami a második örömhír, hogy Sothy's márkával dolgoznak a kozmetikában. Ez nagy kedvencem, Sipos ZIta által és ugye Flóra által ismerem ezt a francia brandet. Szóval, mutatok néhány képet és ha törik, ha szakad, elmondom, én idén ősszel egész biztos elmegyek az átvarázsolt Thermált megnézni és befekszem egy arckezelésre a kozmetikába. Kérjétek rajtam számon, oké?! 

 

 

kozmetika.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6514218987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása