Nesze!szer

Végre nem ég le az arcom se a napon és védve van!

2018. július 17.

 

lancester_kekes.jpg

 

Számos dolgot gondolok a napozásról. Az egyik, hogy imádom a napfényt, a d-vitamint és nem vagyok hajlandó elbújva élni a sötét árnyékban. Vízpart, város, rohangálás, buli, sup, minden jöhet. Évek óta kísérletezem az összes napozótermékkel. Az arcomra és a testemre is alapból 50 faktorosat használok, bejátszik még a 30-as, de állandó vergődésem az, hogy ragad, csúszik, büdi és stb... van egy-két tuti márkám, de az az, amire egyáltalán nem sajnálom a pénzt. Az idei új szerelmem, amiből tényleg betáraztam majd az egész termékcsaládot: a Lancester. Érzékeny bőrre is ajánlják, én néha kipattogzom, így elsőre kicsit visszafogott voltam. Így is lett azért némi színem, mert nem kenhetem két percenként magam. Amit megszerettem, hogy iszonyat jól kenhető az egész. Nem ragadós massza és be is szívódik, van olyan márka, amit ha felkentem, úgy néztem ki, mint egy hibbant fehér hirdetőoszlop a strandon. De mondom a többit.

 

sunsensitiveluminoustanbbcreamspf50open.jpg

 

 

És akkor jöjjön az arc. Mert nekem ez volt idén az igazi hűha és há. Volt már egy 50-es bb-m egy másik márkától, de picit száraz volt és nem adott olyan erős fedést. Akkor pedig találkoztam a Lancesterrel. Télen sikerült viszonylag jól leszámolnom a szülés után keletkezett májfoltjaimmal, így 50-es arcra kerülő fényvédelem nélkül ki sem megyek a sarokig se. Konkrétan most csak ezt a Lancester BB-t használom.Sun Sensitive Fényvédő BB krém a hivatalos neve. Pumpás, tehát tök könnyű nyomni. Nem kell sok belőle és ami csoda: "iszonyatosanszépen" fed. Olyan, mint a Clinique-nek az az alapozója, amit imádtam, de kivonták a forgalomból. (sose fogom megérteni!) De vissza a fényvédelemhez!. Gyakorlatilag egész álló nap ott van az arcomon, nem szárad, nem pereg le... és 50-es, ami csoda. Ráadásul vízálló is. Lehet kapni kompaktként is, de nekem ez a megoldás kiváló, azt nem próbáltam. Anyunak is bevásároltam azóta a testre való termékeikből és egy nagyon fényérzékeny barátnőm is ezt használja már. Nem akarok itt téríteni, de aki nyaralni készül, vagy sokat rohangál a városban, mint én, akkor szemezzen a Lancester Sun Sensitive fényvédőkkel, mert teljes fényspektrumú védelmet ad és az infravörös és látható fény ártalmas hatásait is célbaveszi. Ráadásul, a bb a sensiboost komplex segítségével a bőr természetes védekezőképességének növelését is ígéri és szép barnaságot eredményez.. Nekem tetszik a saját színem, nem leégett, nem pattanásos, olyan picit "sunkissed". Egyébként Monacóban gyártják... ez is menő. Szerintem. És az is, hogy remélhetőleg nem lesznek új májfoltjaim a nyár végére. Na, behúztam a kalapomat és megyek a medence partjára ücsörögni! Ti hol nyaraltok idén?

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7914207465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása