Nesze!szer

Szőrtelenítés nélkül reklámoz Madonna lánya

2018. május 27.

 

madonnaconverse.jpg

 

Lourdes egész biztosan az anyjára ütött. Mondjuk, imádunk mindent és mindenkit, aki "rebellis". Kérdés, ez a fajta forradalmárság szexi vagy undi? Lourdes Leon ugyanis egy Converse kampányban szerepel... és hát a hónaljkutyája is. Persze, ez most népszerű trend... mit gondolsz? 

forrás:converse oldalak

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8614004916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.05.29. 06:59:40

Van aki vegetarianus, van, aki husevo, van, aki csak klasszikus zenet szeret, van, aki csak a heavy metalt, van, aki isten-hivo, van, aki ateista, van, aki borotvalkozik, van, aki nem. Miert kell ezen kiakadni?

crue 2018.05.29. 10:43:25

Nem látom, hogy bárki kiakadt volna egyelőre, csak provokálják a hülyéket, akik talán kiakadnak, mert kivétel nélkül mindenről megvan az egyetlen elfogadható véleményük.

FlybyWire 2018.05.29. 12:57:01

Úgy látom, eddig ez a legerősebben moderáló blog :)

czerka 2018.05.29. 12:57:11

Nem a hónaljszőrrel van baj, hanem azzal, ha büdös a hónalj. Ez pedig megesik borotvált hónaljnál is. Tapasztaltam már ilyet.
80-as évek elején édesanyám nem borotválta a hónalját, de nem volt szaga. Ellenben én férfiként is borotválom és sajnos van, hogy tusolás után is rögtön jelentkezik a szag. Ezért dezodorozom.

Madonna lányával se a szőrös hónalj a baj, hanem hogy semmi mást nem tett le az asztalra, mint azt, hogy ő Madonna lánya.

"Mondjuk, imádunk mindent és mindenkit, aki "rebellis"." - akkor Pol Pot, Che Guevara, Lenin, Sztálin, Hitler, az ugandai gerillavezér Joseph Rao Kony, az ISIS-es Abu Bakr al-Bagdadi is kedvencetek? Mert ők VALÓDI rebellis arcok.
Madonna lánya egy luxusban felnőtt amerikai fiatal, akinek a legrebellisebb tette az lehetett, amikor egyszer nem hitelkártyával fizette ki az éttermi számláját, hanem készpénzzel. Amerikában ez elég szokatlan, szinte mindenki hitelkártyát használ.

Anyád a baráthal 2018.05.29. 16:52:47

Hülyeség a cím. Biztos van, ahol leszedi. Lábán, bikinivonalon. Legalábbis ezekből a képekből nem derül ki, hogy szőrtelenít-e, vagy nem. Csak egy helyen.
süti beállítások módosítása