Nesze!szer

Radírozzuk le már ezt a randa telet!

2018. március 16.

 

 

randateles.jpg

 

Ezen a héten kaptunk egy kis ízelítőt a tavaszból. Elő is vettünk a lengébb kabátokat. De minek? Ez a nap meg... és amit vasárnapra jósolnak. Hát, szívesen visszaküldenénk a feladónak. A bőrnek is elege van már a fűtésből, a kinti szélből... ilyenkor nem elég, ha tuti hidratálóval kened, radírozni is kell előtte. 

Arcradír házilag

  • fél csésze cukor vagy só - de inkább cukor
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál citromlé

Ezeket mind dolgozd össze. Az olaj nem engedi, hogy a cukor feloldódjon, a citrom pedig nemcsak jótékony, de még illatban is ott van a szeren. 2 percig radírozz, aztán mossad le. És már üdébb is lesz a bőröd! 

 

avokados_arcradir_150ml.jpg

 

Arcradír avokádóolajjal

A Yamunának most jelent meg egy új arcradírja. Igen finom és rendes kis cucc. Mandula benne az őrlemény, amivel dolgozik. De avokádó- és makadámiadió olaja is van benne, plusz aloe vera kivonat. Tehát regenerál, hidratál és puhít is. Akár hetente kétszer is használhatod, nem durva az egész és még méz is járt arra a készítése során. Az ára pedig elég szimpi - 1 625 Ft és hónapokra elég! Ps: nagyon finom az illata!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3513743064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása