Nesze!szer

Korszakalkotók: ők kapták a 3-3 millió forintot

2018. március 12.

 

 

csoportkep.jpeg

 

Amennyiben lehet ilyet mondani és miért ne lehetne, életem egyik legkedvesebb "munkája" volt az Unicredit Korszakalkotók programjában a részvétel. 3 kategóriában választott egy igen magas kvalitású bizottság 3-3 jelöltet, akik egy célért kampányoltak. Mindegyikőjükkel interjút készült ide, a blogra. És ti is szavaztatok. Mert igen, ez végre egy olyan program volt, ahol a közönség döntött, melyik korszakalkotó kapja a pénzt, művészeti útjának egyengetésére.

A korszakalkotok.unicreditbank.hu weboldalon három kategóriában (zene, ízvilág, vizuális művészet) 9 tehetség történetét ismerhette meg a nagyközönség: Jónás Vera, énekes-dalszerző, Kálnay Zsófia, operaénekes, Villányi Dániel, zongoraművész, Csanád Márton és Simonfai Balázs, sörfőző mesterek, Losonci Bálint, borász, Tóth Sándor, kávés szakember, barista tréner, Magyarósi Éva animációs rendező és képzőművész, Puklus Péter fotográfus, képzőművész, Szalay Péter szobrász. Az elmúlt négy hónapban a korszakalkotok.unicreditbank.hu weboldalon rájuk lehetett szavazni hogy eldőljön,  kategóriánként melyik versenyző célját támogassa az UniCredit Bank 3-3 millió forinttal. A Bank ügyfelei a kedvenceiket nem csak a microsite-on leadott voksukkal, de bankkártyás tranzakcióikból származó pontokkal is támogathatták.

 

A győztesek pedig: Villányi Dániel zongoraművész, Magyarósi Éva animációs rendező, képzőművész, és Losonci Bálint borász nyerte a bank 3-3 millió forint támogatását. Dani egy vidéki koncertturnéra fordítja az összeget, hogy a klasszikus zene mindenhová eljusson, Éva egy párizsi kiállításról álmodik, Bálint pedig újabb és újabb kiváló magyar borokat készít majd nekünk. Gratulálunk mindegyikőjüknek és igazán megható volt ilyen brilliáns elmékkel találkozni. Sok sikert mind a 9 emberkének! 

 

csoportkep_2.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2113728658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása