Nesze!szer

Az újrakezdés illata

2018. február 21.

 

 

florale_mon_guerlain_fenti.jpg

 

A tavalyi év debütálása volt a Guerlain illatháztól a Mon Guerlain illat, amelyet Angelina Jolie inspirált. Ő is szerepel a reklámfilmben. De, ahogy ez már lenni szokott, ebben az évben megérkezett egy új változat, a Florale. Őszintén szólva ez nekünk most annyira kellett, hogy csak na. A tavaszt hozta el magával az illat, nem mást.  Azt gondoltuk, valami kis futottak még kategória lesz, de nem, egyáltalán nem. Beleszerelem lett.

Thierry Wasser és Delphine Jelk nagyon jól oldották meg ezt a második kiadást. Maradt a határozottság, amilyen Angelina is, de finomodott, játékosodott az egész. A sambac jázminból van benne rendesen, de nem lesz egyáltalán az egész negédes, inkább finom. Nem tolakodó, de azért ott van típusú illat, talán a bazsarózsa teszi ezt. Vagy a levendula, esetleg a vanília? Mindegy, az összhatás a lényeg. Esetleg picit ravasznak is neveznénk ezt az új Mon Guerlain variációt, de egyáltalán nem gátlástalan, ahogy kezd kibontakozni a bőrödön.. Inkább vidáman nőies és friss és púderes is egyszerre. 

Igazán szép illata lesz ez a tavasznak. Azoknak ajánljuk, akik valamiért szeretnének új életet kezdeni, esetleg újrakezdeni. Azoknak, akik már nagyon vágyják a tavaszt. Valamiért ez lett nekünk most az új Mon Guerlain Florale Eau de Parfum üzenete.  Ne kérdezzétek, ez honnan jött... csak illatolja meg az, akinek ez aktuális lehet! Érezni fogja a megoldást, ott van az összetevőkben.

Mon Guerlain Florale EdP 30 ml - 22 990 Ft, 50 ml - 32 100 Ft, 100 ml - 45 300 Ft

 

florale_guerlain.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7013687026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása