Nesze!szer

Feketébe borult éjjel a Golden Globe, Oprah pedig döbbenetes beszédet mondott

2018. január 08.

 

ggangie.jpg

 

Idén nem fogunk arról írni nektek, milyen színes is volt a Golden Globe ruha felhozatala. Mert a fekete ötven árnyalatát láthattuk éjjel. Rendben is van ez így, hisz ez volt a dresscode. Mutatjuk is szépen, sorban, a legjobb feketéket. Egyébként minden a Harvey Weinstein ügyről szólt (ezért is volt a fekete), no meg díjakról, ünneplésről. Kezdjük Angelina Jolie-val, aki még mindig elég sovány. De nyilván az ember egy válás után nem két perc alatt szedi össze megát... aztán jöjjön a többi gyönyörű estélyi.

nyertesek.jpg

 

Dakota Johnson Gucciban pózolt, Catherine Zeta Johnes Zuhair Muradban, kiemelnénk Jessica Biel Diorját, Kendall Jenner Giambista Valli tüllösét, Jessica Chastain Armani Privéjét, Kate Hudson Valentino szépségét, Nicole Kidman egyszerű ragyogását, Reese Witherspoon Zac Posen estélyijét, Sarah Jessica Parker pöti extrémitását és Penelopé Cruz Ralph and Russo feketéjét. Alicia Vikander legalább a hátát hagyta nyitva, Alexis Bledel, aki a Szolgálólányban alakított nagyot, de Gilmore Girl Rory-ja meg még színt is vitt magára magával, Eva Longoriát pedig láthatóan megviseli a terhesség, Meryl Streep pedig csak egyszerűen lehengerlően elegáns volt. Pörgessétek végig a két galériát, érdemes!

Oprah Winfrey pedig olyan beszédet mondott az egész entetainment iparágról, amiről sokáig beszélni fognak és idézni belőle. Köszönjük Oprah, minden #metoo áldozat nevében. Eddig is követendő példa voltál, gratulálunk a díjhoz és az erődhöz. Nézzétek végig a beszédet, nagyon erős motiváció az igazi változás elindítására! 

Ps: gratulálunk minden nyertesnek, ITT például megtalálod a teljes névsort!

Képek: pinterest, vogue.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr613557781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása