Nesze!szer

Leértékelések On: aki nyári pólót szeretne menjen!

2017. december 27.

 

 

salenyit.jpg

 

December 27-én reggel, tíz óra előtt néhány perccel már sorok álltak az üzletek előtt. Nyilván ebben benne van az is, aki vissza szeretné cserélni az ajándékát, mert nem jó, kicsi, túl csíkos vagy pöttyös. De a leértékelés is megindult rendesen. Körbe is futottunk mi is!

Orsay

Az Orsay üzleteiben 50 százalékos árengedményt hirdettek. Na, itt nem fogja senki szétvásárolni magát, mert nem igazán nagyban tolják, inkább kicsiben. A nyári cuccokat vették elő és egy-egy elfedett darabot. Nadrágot kapsz, igaz, iszonyat vékonyat!

Woman's Secret

A nők titka 70 százalékot ígér az ajtóra ragasztva. Belül inkább csak 30 százalékkal találkozol és néhány félrásssal. Nem túl nagy a választék pizsiből, az előző szezonjaik jobbak voltak, bár egy Star Wars meleg alvókát majdnem beújítottunk. Csak nem volt kivágása és a thermo anyag azt sejtette, egy meleg éjszakán a sötét erő hatalmába kerít és jön a fulladás. Egyébként, insta lányok számára kiváló az üzlet, ezekben a pizsikben lehet kecsesen ejtőzni, mintha nem órákig állítgattuk volna a képet.

Promod

Nem mind arany, ami fénylik, mondanánk az ő akciójukra. Anyagok tekintetében nem állnak jól, vékony kabátokban meg igen. Még csak 30 százalékot adnak, néhány darabból 50-et és náluk is L-es majdnem minden. Virágosból ők is elég jól teljesítettek idén!

Mango

Ez most nekünk csalódás volt a javából. Gyakorlatilag elővették a nyári pólókat, blúzokat és kirakták. Persze, van más is, de nem annyira vicces a leértékelésük. Egy biztos, ezen a ponton állítottuk meg, aki rövid ujjút szeretne és forró nadrágot, az most tegye meg. Itt is talál, mi közben a te rongyos életet dúdolhatja magában.

Stradivarius

Az újabb óriási leleőhelye a pólóknak. Ingből is jól állnak, csíkostól a kis mintásig, a netto fél grammos anyagból elkészültig van minden. Ami szuper, hogy van nagyon sok bogaras mintás felsőjük, mindenféle variációban. Sajnos, a mindenfélét csak a mintára értettük, ugyanis idén megállapíthatjuk, mindenhol csak a nagyon rövid pulcsik vannak, vagy a szinte térdig érőek. Tehát vagy kint a derekad vagy hóembert csinálsz magadból egy nagy kötöttben. A klasszikus, akár garbó fazonú pulik idén nem szerepelnek egyik üzlet kínalátában sem. Ha Szilveszterre keresel ruhát, náluk az is van, kötött dogok is.. Kiemelnénk, hogy kicsit gépiesen, de itt volt a legkedvesebb az eladó. 

Pull & Bear

Számunkra ez volt a leglehangolóbb üzlet. Ez van. Nem igazán találtunk semmi érdekeset, mondjuk lurexből durván jól állnak. És eladóval sem találkoztunk. 

Bershka

Nem rossz, nem rossz. Persze, pólóból ők is jól állnak és virágos mindenből. Kérdés, van-e kedved a szinte a földre leesett ruhákban kotorászni...Bordó, sötétzöld van náluk dögivel. És egyébként kedvesek is.

C&A

Ők nagyban tolják a leértékelést. Nagymamától az anyukáig mindenki találhat magának valamit, már, ha van ideje és energiája a brutál sorokat kivárni. Sajnos, a karácsony előtt kinézett cuki pizsiket elvitték, maradtak a mammeres darabok. Abból nem kértünk. Ami általánosságban elmondható, hogy itt is olyan vékony anyagból készülnek a nadrágok, hogy hű... tuti megfázás! Ja, bizsuból, fülbevalóból most tankolj be náluk, egész szépek. 

Zara

Ó, a Zara. Igen, ahová mindenki bemegy. Már negyed tizenegykor olyan sor állta a próbafülkéknél, hogy hű... ők is kihozták a raktárból a nyári maradékot de ment hozzá bőven téli is. Kardigánból jól állnak, kockás nadrágokból, kabátokból és blúzokból is. A méret általában xs-es és l-es, helyenként egy m-essel megdobva. Viszont van mindenből. Cipő, táska is bőven. Hosszabb állású ingek, ruhák is bőven. Aki egy kis business lookot tuningolna, ide menjen be. Mondjuk, arra készüljön fel, hogy közelharcot kell majd vívnia egy-egy darabért. Halkan megjegyeznénk, az anyagaik minősége egyre gyatrább. Sajnos. Pedig imádtuk őket és gyerekruháik is vannak. Viszont itt találkoztunk a legtöbb aggódó arccal maga elé bámuló férfival. Helyenként már csapatokba tömörültek, amíg asszonyaik próbálgattak...D Cukik voltak! 

H&M

Nem játszanak kicsiben, sőt. Már december közepén ment a leértékelés, amit most sem hagytak abba. Mindent találsz, csak vadászni kell rá. 700 forintért póló, 3 000-ért pulóver, 4 000 forintért nadrág. Fehérneműt is kapsz és férfi ruhákat is. Le a kalappal az eladók előtt, akik ezt bírják. 

Összességében: vesd bele magad a leértékelésekbe, ha nyárra szeretnél, vagy blézer alá, farmerdzsekihez vicces pólót. Menj akkor is, ha rövid nadrágra vagy szoknyára van szükséged, esetleg a most menő gyöngyös pulóverre, majd első mosás után újra felvarrod a kis izéket. Vegyél magadnak bizsut olcsón és kockás nadrágot, virágos blúzokat és ingruhákat (dögivel van) esetleg vékony kabátot, vagy Szilveszterre csillogós ruhát. Maradj otthon, ha utálod a tömeged, a rongyokként földre dobált ruhákat és a hosszú sort a próbafülkéknél. Egyébként jó vásárt csinálhatsz, csak türelemből vigyél magaddal rendesen és legyél L-es méretű, az a legbiztosabb!  Online is shoppingolhatsz, úgy nincs tülekedés. Egyébként pedig a sale az egyik kedvenc szavunk ilyenkor, nem?!...D

Ps: az Allee-ba ma már ne induljatok, a parkolóba se lehet bejutni, annyian vannak. Az Árkád is durva, másfelé nem jártunk! 

 

 

Ps: minden tiszteletünk az eladóknak, akik bírják a karácsonyhoz hasonló rohamokat! A Pandora dolgozóinak különösen, ott a folyosón is állt a sor.. döbbenet! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr213527273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása