Nesze!szer

A világ legjobb hajszárítója

2017. december 10.

 

 

dyson_1.jpg

 

Oké, a cím némileg túlzás. Mert és ha gondolkodnom kell, melyik a legjobb hajszárító világon, a napsütést jelölném meg. Nincs is jobb annál, amikor nyáron nem kell hajat szárítani. Nincs kevés hajam. Sőt. És utálom a hajszárítást. Nem mondom, hogy eléggé utálom, inkább r....ul. Bocsánat, a csúnya megfogalmazásért, de ez az igazság. És valahogy a hajszárító vásárlásra is nehezen szánom rá magamat, mert akkor az olyan, hogy tudom, tényleg hajat kell szárítanom. Emlékezetes az eset, amikor elindultam szárítót venni és hazatértem egy kabáttal. Mit tegyek, tényleg nagyon jó vétel volt a kabi, azóta is hordom.

 

20171206_111213.jpg

 

Szóval. A hajszárítóban két dolgot nem szeretek. Az egyik, hogy hangos. A másik, hogy fogni kell és közben halálosan unatkozom, amíg szárad a hajam. Minimum fél óra. De tényleg. Amikor a Dysonról először hallottam, konkrétan nem igazán jöttem tűzbe, vagy volt bármi érzelmem (láttam már sok dolgot, amiről csodát meséltek, aztán jött a csalódás) . Aztán, amikor azt mondták: gyorsabban száraz lesz a haj, ez volt a megérkezés pontja. Úristen, azonnal kell. Akkor még nem tudtam, hogy mi mindent tud ez a hajszárító. Mert úristen, nekem erről miért nem szólt eddig senki? Zseniális. Kezdjük ott, hogy gyönyörű. Tök jó fogni. Tartani. könnyű, mert a többinél kisebb, digitális motor van a készülékben, ami ráadásul nem a fejében van, hanem a markolatában, ezért kiegyensúlyozottabb is a készülék, amikor szárítod vele a hajad.   nincs a hajad extrém hőhatásnak kitéve, általában ez a legnagyobb gond a hajszárítókkal – ebbe egy termisztor került ,ami másodpercenként 20-szor ellenőrzi a készülék által kibocsátott levegőt és ezáltal az nem éri el a haj égési hőfokát, nem szárad ki tőle a haj, nem veszíti el a természetes fényességét. A hajad is ezért lesz selymesebb. (Mondjuk itt azért vegyük figyelembe, hogy nyilván a sérült, roncsolódott haj fényét visszaállítani nem tudja, de a hajszárítótól nem fog tovább károsodni, mert nincs extrém hőhatásnak kitéve, nem égeti le a hajad.) De nincs az a hajszárítós büdi szag se, az égett, tudod! A hangja olyan, mintha egy elektromos autó halkan beindulna.  halk a készülék. Amit hallasz, az a levegő, amit beszív és 3x-os erővel bocsátja ki (Air Multiplier technológia), és nem a visító zúgás. Az AM technológia ráadásul egy ilyen erős és gyors digitális motorral kombinálva gyorsabb szárítást is tesz lehetővé mivel nagyobb erővel fújja a levegőt. Állítható az erőssége, mágnessel pattintható fel mindenféle fej rá. És gyorsabban szárad a hajam, tényleg. Ami még érdekes, bár ezt sehol nem írták le, hogy selymesebb lesz tőle a hajam. Lágyabb az egész és ezáltal fényesebb is. Pedig ugyanazt a sampont és balzsamot használom. Dyson bácsi nagyon jó újításokat rakott bele, az tuti. Persze, nem értek mindent teljesen műszakilag, de úristen, ez tényleg luxus érzés és csodálatos. Soha, de soha nem akarok már mással hajat szárítani. Annak a Jézuskának, akinek vastagabb a pénztárcája, hát, annak nagyon megsúgnánk: ez a legjobb ajándék választás evör! 

Bővebb infó és rendelés ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8313449735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása