Nesze!szer

A 90-es évek legendás szupermodelljei a kifutón!

Igazi tisztelgés Gianni Versace munkássága előtt

2017. szeptember 23.

 

 

 

versace_supermodels.jpg

 

Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford és Helena Christen. Fogalmak, nevek, akik még mindig állócsillagok. Ugyanúgy, mint a Versace. Idén 20 éve (erről már írtunk), hogy megölték Gianni Versacét. A testvére emléke előtt is tisztelgett Donatella néhány órája a milánói bemutatón. Ezekkel a szupermodellekkel (is), akik anno a Versacét is naggyá tették, persze, a brilliáns tervező munkái mellett. A sötétben egy hang egyszer csak ezt monda: Gianni, this is for You! A divattörténelem egyik legerősebb pillanata lehetett, ahogy elindultak, együtt. (12.40-nél nézzétek!)

versace_supermodels_hatulrol.jpg

 

Az aranyos képen láthatjátok, milyen nevekkel dolgozott együtt anno Versace. 

 

versace_eredeti.jpg

 

versace_supermodels2.jpg

 

versace_supermodels3.jpg

 

 

A mostani kollekciót többek között Bella és Gigi Hadid és Kaia Gerber (Cindy Crawford) lánya mutatta be. Donatella érdeme, hogy a tervező tragikus halála után 20 esztendővel is így ragyog a márka és ugyanúgy az erős nőket ünnepli.

 

 

versace_hadidok.jpg

 

versace_kaia_gerber.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8112887702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása