Nesze!szer

Mi már tudjuk, mi lesz a menő 2018-ban!

2017. szeptember 14.

 

14448446_228066060941439_1594753710993440768_n.jpg

 


Még mindig hódítanak a szívárványszínek, legalábbis Alexander Wang háza táján. A neves divattervező korábban már kísérletezett extrém hajviseletekkel és színekkel, melyeken nagyon úgy fest, nem tud túllépni. Na nem mintha emiatt sajnálkoznunk kellene, éppen ellenkezőleg. Biztosan így van ezzel Stella Lucia modell is, aki bevállalta, hogy haját nem kevesebb, mint 8 óra alatt „rózsakvarc” színűre fesse Josh Wood, a new yorki Redken szalon egyik vezető fodrászmestere.
„Az inspirációt Kate Moss ihlette még a 90-es évek Berlinjében.” – nyilatkozta Wood a Popsugarnak. „Különböző árnyalatokat vetettem be, hogy az eredmény amolyan elbűvölően punkos legyen. Miután ezüstös alapot kölcsönöztem Stella hajának, háromféle árnyalattal festettem be: pinkkel, lilával és magentával. A végeredmény egy orchidea-korall- vad tónusú pink árnyalat, ami reményeink szerint hamarosan meghódítja majd a kifutókat.” Szerintünk a rózsakvarc árnyalat már most „szedi áldozatait”, az Instagramon ugyanis tömkelegével találunk inspirációt, ha netán hasonló hajkoronára vágyunk.
Nesze!Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7412822986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása