Nesze!szer

Védd a bolygót menő variációban!

2017. június 26.

 

dorko_nyit.jpg

 

 

Donald Trump finoman is érdekesnek (szörnyű) titulálható döntése most furán aktuálissá teszi ezt a kollekciót. Ugyanis a Dorko és Tripo (Tripsánszki Dávid) kortárs festőművész összefogott. Pólókat alkottak közösen, mind-mind a környezetvédelem jegyében. Kihalófélben lévő állatokat mutat be a ruhadarabokon, sajátos tálalásban. 

Miért tesszük ezt? Miért ássuk alá alapjaiban saját jövőnket? Figyelmetlenül, felelőtlenül tesszük tönkre bolygónkat. Kizsákmányoljuk, megnyirbáljuk, felmelegítjük, lassan mindenféle korlátozás nélkül. Elpusztítjuk az élővilágot és mindent felveszünk, megeszünk, kipréselünk, egónk növelése céljából. Hogy lesz így jövője a gyermekeinknek? Egyetlen lehetőségünk van, óvjuk a jelenünk, hogy a jövőnk megvalósulhasson! A pólókra kihalóban lévő állatok kerültek. Szemléltetem, mivel is játszunk, ha felelőtlenül gyilkoljuk az állatokat vagy ellehetetlenítjük környezetének fennmaradását. Szeressük a bolygónkat és egymást azért, hogy legyen egy boldog jövőnk. Ha ennek a pólósorozatnak hatására már egy ember is inkább a kukába dobja a csikket vagy szelektíven gyűjti a műanyag palackot, megérte!” - mondja ő. És mi is azt gondoljuk, jobban kéne figyelnünk mindenre. A pólók ITT rendelhetőek, de a DRK boltokban is beszerezhetőek. 

dtripo3_0100_1.jpg

dtripo2_0100_1_1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1212621503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása