Nesze!szer

Hello nyár, hello új beauty cuccok a polcon!

2017. június 02.

 

 

summer_pics.jpg

 

Oké, végre itt a nyár és ez egy csomó dolgot magával hoz és nemcsak a papucsok megjelenését. Van néhány apróság, amire szükségünk van ilyenkor a szépségápolás terén és ezt-azt ki is kell cserélnünk, mert más termékekre van ilyenkor szükség. Itt vannak a legfontosabbak.

neo_kep.png

 

- Buli, buli és buli... este kis fröccs. Reggel pedig ébredés. Enyhén ödémás szemmel sokszor. Ez a meleg miatt is van, meg ugye a vízháztartás is ludas. Ilyenkor mindenképpen egy megfelelő termékkel masszírozd át a szemkörnyékedet. Legjobbak a golyós cuccok. Most mi a Neogence szemkörnyékápolóját ajánljuk, mert istenien hűsít és koffeinnel stimulálja a mikrokeringést. Nagyon, de nagyon jó cucc, magas hatóanyagtartalommal! A szemráncokra is jó, gyakorlatilag egy bőrmegújító program az egész. Fesztviálokra must have!

hp_athlete_foot.png

 

- Medencés party... Oké, persze. Te sose leszel lábgombás és illatos is a lábacskád, a kínai műanyag szandikban is. De azért jó lenne, ha beszereznél valami lábizzadásgátló sprayt. Most a Hansaplastnak van olyan, ami a gomba ellen is véd. Szuper, mert a randa szagokat is távol tartja, elvileg 48 órán át, de azért ezt inkább ne próbáld ki és fürgyé le. Csak fújod és már mész is. Kedves embertársak, használjatok ilyesmit, érzékeny orrú polgártársak védelmében is! (köszi!)

eucerin_even_brighter.jpg

 

- Anyuka, figyelj!... Mindenkinél más a helyzet persze. De aki terhes, vagy már szült, fokozottabban van kitéve annak, hogy barnás foltok jelennek meg az arcán. A nyár ugye a para időszak ebben a témában. Ilyenkor okos dolog arckrémből is olyan választani, ami már eleve véd a pigmentáció ellen, vagy csökkenti azt. Az Eucerinnek iszonyat jó krémei vannak. Négy hét alatt kb már látni is fogod, hogy világosabbak a foltok és eleve 30-as spf-es. Nappali és éjszakai változat is van. Nagyon könnyű textúra, nem ragadós. Patikákban keressed! 

 

mythic_oil.jpg

 

- Haj, de jó! Oké, nem tudjuk, nálatok milyen gondok vannak a nyáron, de nekünk rőzse lesz a fejünkön kedves tincsek helyett. Így egyszerűen kenni kell, kenni kell. Van, aki a majdnem száz százalékos tisztaságú argánra esküszik, nekünk most a Mythy Oil festett hajra való cucca jön be. Táplál a vörös áfonyával, az argánnal és ápolja a haj színét, ráadásul uv-szűrős. Vitaminban gazdag, gyönyörű fényt ad. Hajmosás után használd, de nem hülyeség picit bevizezni néha csak úgy és felkenni - mosi mosi nélkül is. Igen szép a csomagolás is, ami szintén nem egy utolsó szempont. Létezik már csillámos variáció is, azt még testre is kenheted.

 

loreal-professionnel-hair-touch-up-sotet-szoke-520x520.jpg

 

 - Növésben? Oké, de ki az, akinek ilyenkor nem nő gyorsabban a haja? Nekünk sajna, vagy szerencsére turbóra kapcsolnak a tincsek, így kb három hét után lenövés keletkezik. Fodrászhoz nem mindig sikerül eljutni, főleg, ebben a sűrű időszakban, amikor buli bulit ér. Tudjuk, hogy sokan használjátok, de van, aki még mindig nem tudja, hogy igen, léteznek olyan készítmények, amelyekkel elfedheted a lenövést. Csak fújod és már nem is olyan ronda. Imádjuk, de tényleg. Szerencsére árnyalatokban sincs hiány a termékek sorában, próbáld ki és esetleg javasolhatod a szomszéd Icukának is, csak szőkében, mert elég rémisztő a kilátszó sötétbarna csík...D

mac2_1.jpg

 

- Ne maszkolj! Ezerszer elmondtuk már, hogy ilyenkor térjünk át a BB krémekre. Sokkal könnyebb ilyenkor, mint valami maszkos alapozó. De most találtunk egy olyan alapozót, ami simán használható nyári estékre (tegnap is ezt vetettük be). A MAC csoddddálatos hidratáló foundation nagyon vékony, de mégis van és szép, egységes bőrt ad. Waterwight a neve és 30-as spf van benne! Szuper szépségű, könnyű dolgozni vele, ma is őt választjuk!

 

locci_illat.jpg

- Ugye, nem fújsz nehezet? Mindenkinek más a nyári illatszerelme. Több is lehet, persze. Ilyenkor mi testpermetezünk (az Avon fehércsokis-eprese nyammmi) és új parfümre váltunk esténkénti alkalmakra. A L'Occi Terre De Lumiére pont a fényról "szől". Kicsit pimasz, elég játékos és extra. Nem egy krasznaja moszkva, szeretni fogod! Cseréld le ilyenkor a nehéz illatokat, lécci, lécci, inkább a virágos-extra könnyebb dolgokat válasszad, köszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6212558697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása