Nesze!szer

5 tipp, hogy mit ne csinálj a nyáron!

2017. május 18.

 

 

nyari_tippes.jpg

 

Végre, végre megjött a meleg és reméljük, hogy marad is. Íme, néhány tipp, hogy mi az, amit ne csinálj a nyáron. Figyelj csak!

1. Ne hagyd ki a nyarat. De tényleg ne! Oké, hogy lehet, hogy szakítottál, hogy beteg a kiskutyád, vagy épp duzzogós korszakodban vagy. Viszont ne már! Használd ki a szuper energiákat, ilyenkor annyira élnek az emberek, hogy csak na. Havarok, buli, fanta... vagy ejtőzés a parton. Ilyenkor töltekezünk fel annyi élménnyel és energiával, amivel kihúzzuk a szürke téli napokat is! 

2. Nehogy ne tankolj be napvédőkből! Persze, a nagyapád sose kente magát és órákig dogozott a földeken és nem lett baja. Ez már a múlté, ezt az ózon rétegnek nem mesélte el senki. A bőrrák is csúnya dolog, meg a korai öregedésnek sem vagyunk feltétlen hívei, ugye? És azt se felejtsük el, hogy nem a plázson kenjük be magunkat, mert akkor az első tíz-húsz percben mit sem ér. Már indulás előtt kell a napvédelem! 

3. Ne felejts el szőrteleníteni! Oké, nyilván senki nem szeretne orángutánként szaladgálni a parton, ugye?! De ne hagyd az utolsó pillanatra a kozmetikushoz menetelt. Mert például úgy jársz, mint mi, amikor indulás előtti nap sehol az égen-földön nem volt egy gyanta lehetőség. Ilyenkor jön a végső megoldás, mondjuk, egy szőrtelenítő krém, de hát azután kerítés nő az emberen, nem szőr...D

4. Ne gondold, hogy a fröccs nem hizlal és nem hat. Mert de. Erős napsütésben már egy hosszú lépés úgy meg tudja ütni az embert, hogy csak na. Szóval, számolj ezzel! Nem, nem azt mondjuk, hogy ne igyál, csak tudd, hogy hamar beüthet a buli feeling. És pénteken is kell menni dolgozni...

5. Ne, ne postolj mindent! A telefon makacs dolog, főleg, ha az embernek kicsit jobb a kedve. Nem biztos, hogy a főnökeid szeretnék látni, amint lecsúszott bikini felsőben szorongatod a sört a BalatonSound közepén, vagy az insta követőid akarnak tudni arról, hány pasival találkoztál az éjjel. Majd reggel eldöntöd a született képek fényében, mi is az, amit prezentálsz a nagy közönségnek. (A reggeli fények mindig okosabbak eggyel, ugye...)

+ 1 tipp: ne azt figyeld, más honnan postol és milyen luxusnak tűnő szállodában tölti a vakációját. Élvezd ki, amilyen lehetőségeket ad neked ez a nyár és abból vedd ki a legtöbbet. (És az is lehet, akire épp irigykedsz valakire, pedig csak belógott egy kép erejéig a megagiga szupi szállóba és most kergetik ki éppen a biztonsági őrök. De nyilván azt már nem látod az insán)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9012510787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása