Nesze!szer

Tudod, mi a te karmád?

2017. május 16.

 

karmakalauz.jpg

 

A karma olyan, mint az időjárás. Bárhol, bármikor tudunk hivatkozni rá. De ez  karmikus - mondjuk, amikor egy rém gáz szerelmi szituban vagyunk. És akkor is, amikor valami nehéz történik: biztos ez volt a karmája. Használjuk a good karma kifejezést is. Jó, de tudjuk egyáltalán, mi is az a karma? 

Nem súrolószer, de nem is festékoldó. A karma nem más, mint ok és okozat törvénye. Persze, erről lehetne hosszabban írni és tudnánk is. A lényeg, hogy sokan ösztönösen tudják, mi is a karmájuk. Sokan pedig nagyon nem és nem találják helyüket a világban. Vagy nem értik, hogy mások miért nem értik őket. Megjelent most egy könyv, Izing Klára asztrológus tollából, aminek Karmakalauz a címe. Mindenki egy kis táblázatból kikeresheti, hogy ő hová is tartozik. Ezután meg elolvashatja ez alapján, hogy miként is volt az előző élete, most mi van vele és hogy lesz a következő. És hát azt kell mondjuk, eléggé betalál minden szava, érdekes visszaigazolást kaphat az ember. Könnyen emészthető az egész, nem kell a nagy enciklopédia hozzá, hogy megértsd magadat.

Izing Klára - Karmakalauz - 495 Ft

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7012501127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása