Nesze!szer

Avatar maszkos vasárnap

2017. március 12.

 

 

kek_reggel.jpg

 

A tízmilliószoros napok valahogy azt adják, hogy előkerül a házi szépségápolás nálunk. Ilyenkor úgy érezzük, jöhet a tisztulás és az új várása némi rásegítéssel. Azt nem tudjuk, a tízmilliószoros nap úgy tényleg jelent-e valamit, de biztos, ami biztos "nagyon pozitívan" állunk hozzá, nehogy ezen múljon bármi is. (Bocs, a körüzenetes dolgokat továbbra sem szeretnénk továbbítani, hogy 5 percen belül csoda történjen!)

Szóval, ezeken a napokon arcot és testet radírozunk az tuti. Így volt ez ma reggel is, elő is kaptunk néhány újdonságot itthon. De most nem arról fogunk beszélni, mennyire bejött az új Mixa márka micellás arcvize, inkább arról, mit tett a kék Lush pakolás velünk. Biztos ti is tudjátok, hogy a Lush-nak vannak friss maszkjai is, amiket megvásárolva otthon gyorsan hűtőbe kell rakni. Ez azért szuper, mert a természetes anyagok mellett nincs tartósítószerrel tele a cucc. Pénteken haza is hoztunk egy Dont't Look At Me nevűt, ami konkrétan hupikék, bárhogy is nézünk rá. Reggel elővettük. Tisztítás után felraktuk. Nagyon jó, sűrű az állaga és finom az illata a nerolitól. Rizssziruppal és grapefruitolajjal dolgozik, meg tofuval is. Radírozós, de valahogy egységesíti a bőr felszínét. 10-15 percig kell hatni hagyni, közben nagyon nehéz megállni ám, hogy ne készítsünk magunkról egy rakás kék selfit mert nagyon jó színe van feltéve is. (Na jó, csináltunk egy párat, de tényleg olyan fizimiskát adott, mintha az Avatar 8 castingján járnánk!)

A lemosás után megszerettük, olyan hatása volt!  Annyira frissé, üdévé tette az arcunkat, amellett, hogy tök jól radírozott, hogy a marad táblát mutattuk fel neki. Sokkal babásabb lett a bőrfelszínünk, puhább az egész érzetre és tapintásra is. Hello tízmilliószoros vasárnap, mi kéken szeretünk!

Lush Don't Look At Me Friss arcapakolás 75 gr - 2 690 Ft

 

dont_look_at_me_web_0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4112332181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása