Nesze!szer

Aztán a VinCén találkozunk-e?

2017. március 02.

 

pezsgos_becseng.jpg

 

 

Őrületesen pezső bulira szeretnénk felhívni a figyelmeteket. A következő hétvégén ugyanis VinCe Budapest lesz, ami minden évben az egyik legtutibb boros-pezsgős rendezvény, gyönyörű helyszínen. Nem is csoda, hogy tavaly mind a 3 nap telt házas volt, még a szakmai is. 182 kiállító kóstoltatott helyenként 5-6 bort, pezsgőt és hasonló nedűket. De most nem soroljuk az előző szép eredményeit, jöjjön az idei program, mert elég szexi lesz...

–      Elnökök és királyok, szeretők és intrikusok – és persze kedvenc boraik

JF Kennedy felesége a Veuve Clicquot champagne-t kedvelte, míg szeretője, Marylin Monroe a Piper Hidsieckre esküdött. Milyen bort készít Donald Trump borászata? Mivel itta le magát a magyar határ szomszédságában Harry herceg?

 –      Champagne Roederer – cárok és rapperek pezsgője

A neves francia pezsgőház azt is megválogatja, hogy ki ihassa a jelenleg 67 500 Ft / palack áron kapható Cristal nevű csúcspezsgőjüket, Jay-Z rapper ingyen reklámját például határozattan elutasították. A rapper válasza olyan elegánsra sikeredett, hogy tán már a pezsgőház is megbánta a diszkriminációt: vett egy másik luxusmárkát, így most a Cristal konkurrense lett. Betelt nála a pohár...

–      A méret a lényeg – már a vacsoraasztalnál mutatkozzon meg a nagyság

Mi az a magnum, ha nem fegyver és miért jobb? A Grandiózus kóstolón csúcsborokat kóstolhatunk a normál mellett 1,5 literes palackból is, de vajon mi a különbség és hova lehet még fokozni a méreteket? Gyönyörű magnumpalackok vannak!!

–      Wine Stars – tehetségesek, fiatalok, és most megmutatkoznak a világ egyetlen boros tehetségkutatóján!

American Idol, Britain’s Got Talent, X-factor – ezeket hallva mindenki tudja, hogy miről van szó. Fiatal tehetségek (vagy tehetségtelenek) próbálják ki magukat a sztárokból álló zsűri előtt, hogy maguk is sztárokká váljanak. A Wine Star a népszerű talent show-k mintájára a fiatal borászok vetélkedője, amelyet a világon csak nálunk rendeznek meg, idén már másodszor! Bort kortyolgatni trendi, a borokat készítő fiatal sztárok pedig óriási népszerűségnek örvendenek, gondoljunk csak a tévéműsorokban is szereplő etyeki Hernyák Tomira vagy a kisfiús mosolyú badacsonyi Laposa Bencére. A Wine Star tehetségkutatón a borászoknak 8 perc alatt kell „eladniuk magukat” és persze a borukat sztorikkal, a borászatuk történetével és természetesen magával a borral, amit a közönség kóstolhat is. A műsorvezető idén Nesta lesz, a győztes pedig mesés borcsomaggal, lesz gazdagabb de akár konkrét megrendeléseket is kaphat, a tavalyi győztes Carpinus fiatal borásza például Tajvanba szállít a Wine Starnak köszönhetően. Szóval, mi ezekre a tehetségekre leszünk kíváncsiak és csendben megsúgjuk, ezek a srácok elég jóképűek ám!

 A VinCe Budapest teljes programjának leírását ITT találjátok, mi egészen biztosan ott leszünk és pajtikázunk majd. Ja, meg a boros tehetségkutatón keressük a tehetségeket! Ti pedig bennünket keressetek, ha arra jártok. Cheers! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5012301035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása