Nesze!szer

A hétvégén nőiességet gyógyító követ is vehetsz az Akváriumban!

2016. december 13.

 

 

kristalyos_nyito.jpg

 

larimar_kristaly1.jpg

 

 

Karácsonyra az ember szeretne olyat adni, ami nem tucat és tényleg személyre szól. Ezért is gondoltuk, hogy felhívjuk a figyelmeteket egy szuper rendezvényre, ami a ti lelketeknek is jó lehet és könnyebbé teheti az ajándékozást is. Az ország legérdekesebb ásványbörzéje lesz  ugyanis most 17-én és 18-án Budapesten, a Deák-téri Akváriumban! Mindkét nap 09.00-órától este 19.00 óráig várják az ásványok rajongóit, a belépés mindkét napon ingyenes. Többször írtunk már nektek arról, milyen sok segítséget adhatnak az ásványok, akár betegségek gyógyításában, vagy lelki gondok orvoslásában is.  Most hétvégén a világ minden részéről származó különleges érdekességekkel, drágakövekkel, féldrágakövekkel találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a rendezvényre. Ezen a börzén mindenki megtalálja az összes ásványt és az azokból készült ékszereket, medálokat, karkötőket, láncokat, marokköveket, buddhákat, állatfigurákat, geodákat, ingákat, kristálykoponyákat, mécsestartókat, csakraköveket, szerencsefákat és mindent, ami csak segíthet: 

 az egyes betegségek gyógyításában,

  a gyógyításhoz szükséges ásványokat,

 a horoszkópok szerinti ásványokat,

 meditációt segítő ásványokat, szobrokat, szimbólumokat

 az angyalokhoz, arkangyalokhoz kapcsolódó segítő ásványokat,

 a csakrák működését segítő ásványokat, ingákat, csakrakarkötőket.

 

larimar3.jpg

 

 

Miben segíthetnek az ásványok?

larimar – megnyitja a szívet a szeretet magasabb szintjei felé, az angyalok felé, örömöt, boldogságérzetet ad

ametiszt – szellemi fáradtságra, segít a koncentrálásban

hegyikristály – az összes csakrát harmonizálja, tisztít, feltölt, közömbösíti az elektroszmog hatását

rózsakvarc – megélni a szeretetet magasabb szinten, nőiesség megélése, anyaság megélése - ezt nagyon ajánljuk magatoknál hordani, ha...

narancskalcit – öröm, boldogság, megnyitja a szívet a Fény felé

citrin – bőség és a szerencse köve

kalcedon – segíti a kommunikációt

karneol – nőiesség, érzelmek, női szervek (aki gyakran jár nőgyógyászhoz betegségek miatt, annak nagyon!)

holdkő – női lét misztériuma, női lét gyógyítása és kiteljesítése, nőiesség

rodokrozit – merevség, ragaszkodás, ízületek, hátfájás, derékfájás

lápisz lazuli és lepidolit – mindkettő a tanulásban segít

türkiz – különleges erejű, szerencsehozó ásvány

kvantum kvarc – spirituális tudatosság, keresed önmagad, az utad

 

larimar2.jpg

  

Ez a kiállítás tele lesz különlegességgel! A holdkő több változatban és formában lesz látható (szivárvány holdkő, szürkés-barnás- narancsos színű holdkő, fekete holdkő, indiai szivárvány holdkő), érdekesség még a fekete kianit Brazíliából vagy a drágakőnek számító zöldes fényben ragyogó szultanit, a madagaszkári zöld opál és a sötétkék fényben tündöklő labradoritok. Gyönyörködhetünk még a perui rodokrozitokban vagy az afrikai azurit-malachitokban. Sokszor mondják, hogy az ember ösztönösen nyúl ahhoz az ásványhoz, amire szüksége van! A kicsik például aranyhoz nyúlhatnak, mert gyerekeknek lesz aranymosás is!

 larimar6.jpg

 

A rendezvényt a Larimar Kristálykapu és Kristálybolt szervezi, akiknek Budapesten, az Oktogonhoz közel található az ásványboltjuk (1061, Budapest Andrássy út 61.), ahol szívesen látnak bennünket a következ őesztendőben is. A különleges szépségű árukészlettel rendelkező ásványbolt hétfőtől-péntekig 10.00-14.00 óráig, illetve 15.00-19.00 óráig, valamint szombaton 10.00-16.00 óráig tart nyitva. Az ásványboltban dolgozóktól személyre szóló segítséget kaphatunk a nekünk legjobban segítő ásványokról. Az ásványok gyógyító hatásáról részletesen, valamint meditációinkról és gyógyító napjainkról, egyéb programjainkról honlapunkon ITT olvashattok, a facebook oldaluk pedig ITT található.

 

larimar_bolt.png

 

Mi szombaton biztosan megyünk, mert még van beszerzendő dolgunk. Larimar kristályt mindenképpen veszünk, mert ezt imádjuk és valószínűleg mást is. Kivel találkozunk? 

larimar_zoldek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1212044455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása