Nesze!szer

Gyógyító kristályok, sziasztok!

2023. február 22.

 

img-3123.jpg

 

Az előbb beszélem egy barátnőmmel, akinek a lánya ásvány mániás. Na, persze, hogy az enyém is az, így tuti hogy mi ott leszünk február utolsó hétvégéjén a Lelkes ásványbörze rendezvényen, szerintem együtt és a két csaj letarol mindent. De mondom is, mi lesznek ott:

Ahogy már megszokhattuk és megszerettük;
ásványok, drágakövek, ősmaradványok, kész ékszerek, ékszerkészítési aéapanyagok, mindenféle dísztárgyak hatalmas választékban 100 hazai és külföldi kereskedőnél, 2000 négyzetméteren majd Budán. 
Hogy miért lehet akár több órát is eltölteni a rendezvényen? A nézelődés és vásárlás mellett, a következő programok is várják látogatóinkat:
- Interaktív földtudományos játszóházak és bemutatók.
- 3D vetítés barlangokról.
- Kígyósimogató fotózási lehetőséggel.
- Drágakő-határozás.
- Szakmai előadások.
- "Terápiás szoba"- ingyenes kezelések.
- Aranymosás.
- Kreatív játszóház.
- Arcfestés, Henna és Csillámtetoválás.
- Üvegfestés, homokkép, szerencsefa készítés.
- UV lámpás ásványbemutató.

Bemutatják az „Év ásványa” és az „Év ősmaradványa” szavazás 2023-as nyerteseit, az antimonitot és a borostyánt.
Az ásványbörze látogatói számára ezúttal is lesz ingyenes drágakőmeghatározás, hiszen mindenkinél lapul egy ékszer, melyről nem tudja, hogy hatalmas értéket képvisel vagy csak egy utánzat.
Egészségsziget is lesz, ahol akár asztrológussal vagy egészségügyi méréssel, tanácsadással is találkozhatunk, már akkor, ha a gyerek épp nem akarja megvetetni velünk a hétszázhuszonhatodik kristályt. Ajánlom indulás előtt a szabályok rögzítését, megvásárlandó darabszám vagy összeg formájában. Na, kristálytiszta, hogy jöttek?

A börze fb oldala és tudnivalók ITT.

(Ps: mit szólnátok egy játékhoz jegyekért cserébe?) 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6418048506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása