Nesze!szer

Nyerj tőlünk Tricovel hajszépség vitamint!

2016. november 29.

 

 

tricovel3.jpg 

 

 

 

 

 

A haj szépsége úgy vettük észre nagyon fontos számotokra, amikor írtunk nemrég egy postot, amelyben Hajas László is mesélt arról, mitől szép egy frizura. Utána kérdeztétek is többen, mi az a Tricovel szépségvitamin, amit ajánlottunk. Olaszország első számú hajszépség vitaminja* egyedi hatóanyagot, az európai- és világ-szabadalmi oltalom alatt álló Biogenina-t tartalmaz, amelyet egy nagy múltú olasz gyógyszervállalat Hajhullás Elleni Kutatási Részlege fejlesztett ki. A hatóanyag komplex Poliamin, Biotin és Pantoténsav összetevők egyedi és hatásos kombinációja. Nyújtott hatóanyag-leadási technológiájának köszönhetően elég napi 1 darabot bevenni belőle. A legjobb, ha a reggeli során veszed be, így a B6 vitamin, a Biotin, a C- és E-vitamin is és a Réz, a Cink és a Pantoténsav is bejut a szervezetünkbe. Elég tudományosan hangzik, nem?!  Mert kívülről is kenhetünk mindent a hajra, meg bőrre, de ha belülről nem kap táplálást, akkor nem sokat érünk.

Nyerjetek egy teljes kúrára -2 hónap- elegendő Tricovel hajszépség vitamint (2 doboz)!

Mit kell ehhez tennetek?

  1. Oszd meg ezt a postot!
  2. Kommentben a facebookon írjátok meg, honnan származik a Tricovel hajszépség vitamin!

Határidő: december 6.

 

A nyereményjáték a Tricovel forgalmazójának jóvoltából valósulhatott meg!
Exeltis Magyarország Kft.
1011 Budapest, Fő u. 14-18.
Telefon: +36 1 275 0338; +36 1 275 0343
Fax: +36 1 275 3219
info.hu@exeltis.com

www.exeltis.hu


A Tricovel tabletta étrend-kiegészítő. Nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására, megelőzésére. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

*Forrás: IMS 2014. –dobozban és értékben mért patikai forgalom a „Hajhullás elleni készítmények, Haj és bőr szépségvitaminok kapszula/tabletta” kategóriában. Olaszországban a Tricovel Bioscalin néven van forgalomban.

tricovel_pics_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1311978752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása