Nesze!szer

Nyakaskodunk, nyakaskodunk? Luxus ápolóval tehetjük

2016. október 26.

 

mirandanyakas2.jpg

 

Nem fogjuk szépíteni a dolgokat. Vagyis pont ahhoz kívánunk segíteni titeket, hogy szépítsétek. Egy nő kora, nem titok és nem is ámítás, a kezén és a nyakán látszik meg leginkább. (Kérdés az persze, hogy milyen hosszú nyaka van az illetőnek. Felénk a gúnár típusú hódít, így várható, hogy kezelnünk kell majd idővel.) Néhány napja egy csodálatos prezentáción jártunk, ahol egy nyak krémet is bemutatott egy varázslatos hölgy. Egész egyszerűen már maga az előadó elvarázsolt bennünket, hisz olyan elegáns volt és kedves és határozott és minden, hogy hű... de a lényeg. Bemutatott a Sisley kínálatából egy luxus újdonságot, amely a nyak bőrére van hatással. Tele van növényi hatóanyagokkal, E-vitaminnal és egy speciális technika segítségével kell felvinni minden nap. Nem ragad a krém, nagyon finom az illata és hamar beszívódik. Finomabb nyaki vonalakat eredményez és kevéssé lesz megereszkedett a bőr. Beleszerettünk.

Ennél jobb karácsonyi ajándékot el sem tudunk képzelni anyukáknak, vagy magunknak...D  )A Marionnaud választékában találjátok meg!)

Sisley Neck Cream 50 ml - 41 900 Ft

 

sisley_neck_cream_50ml_packshot.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8711839359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása