Nesze!szer

A nyári „károk” helyreállítása, hogy újra szépségesen tündököljünk

2016. október 04.

 

nyar_utani_hegyvidek.jpg

 

 

Száraz haj, berepedezett bőr és hasonló tünetek, amelyeket szeptember körül észlelünk magunkon, a nyár utózöngéjeként. Imádtuk a szezon minden pillanatát, de azért nem árt, ha némi „kártalanításba” kezdünk a szépségápolás területén. Az általunk igen kedvelt Hegyvidék Bevásárlóközpont két szépségpalotájában jártunk, hogy megtudakoljuk, mit is ajánlanak számotokra, hogy újra csillogjon a hajatok és hibátlan legyen a bőrötök. 

hegyvidek_glamour_beauty.jpg

 

Mindig lebilincsel bennünket az a beauty paradicsom, ami a Glamour Beauty Parfümériában van, hisz csodálatos márkákat vonultatnak fel arcápolástól az illatokig. Az ezt üzemeltető Dovex Kft marketing managerét, Hegedűs Ilonát kérdeztük az őszi szépségápolás témájáról. Hisz ha valaki, hát ő otthon van a beauty területén, hisz a legmenőbb márkák tartoznak hozzájuk, Chaneltől a Guerlainig és Ilona maga is megszállottan kutatja a szépségápolás újdonságait.

- Ó, igen. Szeptemberre megjelenik a károsodott bőr az arcon, testen, dehidratáltak leszünk. Kiütközhet a vitamin- és tápanyaghiány, melynek következtében akár pigmentfoltok is megjelenhetnek az arcon. Száraz lesz a láb, a kéz is… Sokan például nem tudják,hogy egy egyszerűnek tűnő könyökszárazság bizony komoly betegségekhez is vezethet, így nemcsak a szépségünk miatt fontos, hogy visszavarázsoljuk az eredeti, vagy még jobb állapotot magunkra.  Ám illúzió azt gondolni, elég, ha csak kívülről feljavítani mindent, belülről is kell a táplálás! - mondja Ilona.

Kezdjük a helyreállító munkálatokat a legfontosabbal, a tisztítás-radírozással. Ne csak az arcon, hanem a testen is, de ne a tusfürdős változatokat válasszuk, jöhet a régi, jól bevált szivacs is. Kétszer-háromszor egy héten tegyük ezt és inkább zuhanyozzuk többet, mint fürödjünk. Utána jöhet az ápolás, hidratáló olajokkal, ezek helyreállítják a bőr egyensúlyát, majd, ha már minden rendben van, jöhetnek a testápolók.

hegyvidek_dovex_clarins_radir.jpg

 

Az arc esetében nagyon figyelmesek kell legyünk magunkkal, mert nem mindenkinek ugyanazt és ugyanannyit bír el a bőre. Legyünk türelmesek. Ilyenkor, amikor még süt a nap, ne kezdjünk hámlasztásba, várjunk picit. Válasszuk a koncentrált kapszulákban lévő fehérítő-hámlasztó szérumokat, de napra ne menjünk, illetve még ősszel is használjunk nagyon magas fényvédőfaktort ilyenkor. A bőröd mindig reagál, hárítsd el a bajt, amitől megváltozott! A bőrtápláló krémek ideje még jobban eljön ilyenkor, de semmi nem működik csak magában. Tessék rendszeresen elkezdeni a víz fogyasztást és megkeresni a legmegfelelőbb szépségvitamint. Minden együtt adja vissza a szép bőrt, szép hajat és hoz megoldást. Amennyiben most elkezditek, a Glamour kollégái segítségetekre lesznek a tanácsaikkal,  a legprofibb termékekkel (láttok is itt néhányat a Guerlain radírját, arcolaját és a Chanel Lift Créme-Oil termékét, ezt mind megtaláljátok ott), hogy a lehető leggyorsabban visszaálljon az eredeti állapot, vagy még jobb, szebb!

 

hegyvidek_dovex_clarins.jpg

hegyvidek_chanel.jpg

 

hegyvidek_happy_skin.jpg

 

A Hegyvidék Bevásárlóközpont egy igazi kincsesbánya, ez egészen biztos. Ismeritek például a HappySkin céget? Természetes kozmetikumokat gyártanak és forgalmaznak. Olyan sikeresek, hogy idén is megkapták a Magyar Termék Nagydíjat, már nem először. Zömében bio alapanyagokat használnak. Göcsei Kamilla és édesanyja, Dr. Forrai Márta orvos és természetgyógyász az alapítói a márkának. Kamilla, aki három diplomás mérnök-közgazdász egészségtudatos nevelésben részesült és ezen a vonalon találta meg életfeladatát is. Bio olajokat, organikus vajakat, BDIH által engedélyezett alapanyagokat használnak a kozmetikumaikhoz. Már betérni hozzájuk is maga a csoda. Nézzük meg, ők mit ajánlanak nekünk az őszi megújulásra!

 

happy_skin_meztejes.jpg

 

happy_skin_rhea.jpg

 

Mi van, ha a hajunk a nyár után olyan, mint a rőzse? Itt leginkább a szárazságra utaltunk. Ekkor jön jól a HappySkintől a Méztejes sampon, amely eleve bio narancsvirág vízzel készül, ez pedig hidratálja és felfrissíti a fejbőrt és a hajat. Ehhez jön még összetevőként a bio mandulaolaj, amely tele van szuper vitaminokkal és még a viszketést is enyhíti, mivel bőrnyugtató hatással bír. A panthenol meg a méz pedig csak még hatékonyabbá teszi ezt a sampont. Természetesen SLS-mentes a termék, hiszen a HappySkin 100%-ban natúr alapanyagokat használ minden kozmetikumában. A sampon után ajánlott a Rhea hajbalzsam alkalmazása, amely nagyon különleges kozmetikum a piacon. Ez bizony brokkolimag olajat tartalmaz, ami omega 9-ben gazdag és gyönyörű fényt ad a hajnak. BIO avokádó olajat is találunk benne, amely táplálja és erősíti a hajszálakat, s ettől azok csak még ragyogóbbak lesznek. A rózsaviasz mellett a mimóza viasz is említésre méltó a balzsamban, amely itthon (meglepően) kevéssé használt, pedig az egyik legjobb védelmező az időjárás viszontagságaival szemben és még puhítják is a hajat. A HappySkinnek testre csodálatos parajdi sós radírjuk van, nagyon jó, modern kis csatos üvegcsében. Metamorfózis parajdi sós testradír a neve és tényleg simán adja az újjászületés élményét. (Mi eleve Parajdi só fanatikusok vagyunk, hisz ez tényleg az egyik legkomolyabb „gyógyír”). Kalcium, magnézium található benne, és gyulladáscsökkentő hatása van, így ekcémás bőrre is gond nélkül bevethető. A Metamorfózisban sárgabarackmag olajat is találtok, ami a másik nagy kedvencünk, így A- és E-vitaminok is találhatóak a HappySkin termékében. A szőlőmagolaj javítja a bőr simaságát és regenerálja a kollagén szöveteket, de plusz E-vitamint és a fahéj olaját is beletették ebbe a finom testradírba. Egy hétvégi radírozás után már olyan, mintha új életre kelt volna a bőröd. Arcra pedig csodálatos hyaluronsavas termékeik vannak, amelyek közül szintén van Magyar Termék Nagydíjas, ezért mindenképpen érdemes ellátogatni hozzájuk, mert ott megtudhatod, neked konkrétan mit javasolnak. Mi a szeptemberi regenerálódáshoz a Dívát írnánk fel receptre, mert bio csipkebogyó olaj van benne a magas hyaluronsav tartalom mellett. És ami a legfontosabb, a kozmetika kedvence, a ligetszépe is ott bújik meg benne, hogy a te arcodat, nyakadat még szebbé varázsolja. Igazi kincsek vannak a HappySkinben! Hagyd, hogy új boldogságra találjon a bőröd általuk, mert már a termékek csomagolása is igazán jó kedvre derít, ami nem árt a most következő fénytelenebb időszakban.

 

 

happy_skin_metamorfozis.jpg

 

A post létrejöttéhez köszönjük a Hegyvidék Bevásárlóközpont segítségét! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4911751305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása