Nesze!szer

Te szoktál lassítani?

2016. október 03.

 

 

vichy_modell.jpg

Ti is észrevettétek már, hogy valahogy egyre gyorsabban telik az idő? Mire megszoknánk a nap melengető sugarait, beköszönt az ősz, hullani kezdenek a falevelek és egyszer csak felcsendül a Jingle Bells, pukkan a pezsgő, ropog a hó, csicseregnek a madarak, éljenezzük május elejét és minden kezdődik elölről. De valahogy elfelejtjük észrevenni a felszín alatti mélységet, az apró csodákat. Az együtt töltött pillanatokat a családdal, a barátokkal, a kedvenc helyeinket és az olyan dolgokra szánt időt, amelyeket már régen elfelejtettünk, pedig mindig is imádtuk. Csak az örökös rohanásban sosem volt rá időnk. Ismerős? 
Az idő rohan, de te lassíthatsz - ez a Vichy legújabb kampányának jelmondata ami amellett, hogy mindenkit egy lassabb, egyensúlyra törekvő életmódra ösztökél, „lassulást” nyújt az öregedés bőrre történő hatása terén is. Tudtátok, hogy a bőröregedés 80%-át külső tényezők okozzák? UV-sugárzás, stressz, szennyezett környezet, kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a megfelelő pihenés hiánya… - sajnos mindannyian tapasztaljuk valamennyit. De mint mindig, most is van megoldás, ugyanis a Vichy Laboratories új innovációjának köszönhetően, megvédhetjük bőrünket a külső hatásokkal szemben, és akár le is lassíthatjuk a bőröregedés jeleinek megjelenését. A Slow Âge (franciául Ázs) három, a természet ihlette aktív hatóanyag kombinációja: antioxidáns baicalin, bifidusz probiotikum-kivonat és a már jól ismert ásványi anyagokban gazdag termálvíz. Ez a kis 50 ml-s pumpás kiszerelésű csoda egy ultra finom, könnyed textúrájú hidratáló, ami érzékeny bőrűeknek is alkalmas. Az arckrém korrigálja a bőröregedés jeleit, de ne ránctalanítóra gondoljatok, inkább egy olyan krémre, ami nem nehezíti el és zsírosítja az arcbőrötöket, hanem kisimítja és mennyei érzést hagy maga után, nem utolsó sorban kiváló alapot biztosít a sminkeléshez. Minden korosztály számára ajánlott (huszonévesen teszteltük, úgyhogy innentől felfelé csak bátran). Széles spektrumú fényvédelmet biztosít (SPF 25), úgyhogy ha még idén kisüt a nap, akkor is felkenhető.
 
Slow Age arckrémet keresd a gyógyszertárakban, a belső lassítást pedig a slowbudapest.comcsapatával gyakorolhatod.
 
Vichy Slow Age arckrém 50 ml 8 999 Ft
uj_vichy_slow_age.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3911762391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása