Nesze!szer

Nyáron is egészséges haj? Igen!

2016. július 10.

 

egeszseges_haj1.jpg

 

 
A nyár egyenlő a napsütéssel, a strandolással és a lazulással... De vajon az ezeket jellemző tényezők, a homok, a klór és a sós tengervíz jót tesznek a hajadnak? Aligha... Csakhogy nem gubbaszthatsz egész nap hatalmas karimájú kalappal a fejeden, elengedhetetlen magas fokú védelmet biztosítanod a hajzatodnak. Például a Jean Louis David Oil Therapy családdal, aminek minden terméke a rostok mélyéről táplálják a hajadat, fényt adnak neki, ezért kifejezetten a nyári időszakban az UV-sugárzás káros hatásainak megelőzésére ajánlott. Precious Oil Complex hatóanyag jojoba olajat, argánolajat és datolyapálma olajat tartalmaz, melyek a védelem és az intenzív táplálás mellett, puha és selymes hajat eredményeznek. Ha a tincseidnek látszólag nincs is semmi baja, a végei sem töredezettek akkor is szükséges időről-időre kúrálni őket, hogy az csillogó és hidratált maradhasson minden. Éppen ezért ideális lehet a sampon-maszk-olaj trióból álló Oil Therapy kezelés, amiben lubickolni fog a hajkoronád. 
 
  1. Moisture and Lightness Shampoo
    Vidd fel egyenletesen nedves hajadra, masszírozd a fejbőrödbe, majd alaposan öblítsd le.

  2. Repair and Radiance Mask
    Egy pumpálásnyi adagot húzz végig törölköző száraz hajhosszodon, egészen a hajvégekig - a hajtövedet hagyd ki, mert könnyedén bezsírosodhat
    . Hagyj a maszknak 5 perc hatóidőt, majd alaposan öblítsd ki.

  3. Nutrition and Luminosity Oil
    Egy kis adagot húzz végig törölköző száraz vagy teljesen száraz hajhosszodon, egészen a hajvégekig - a hajtövedet hagyd ki, mert könnyedén bezsírosodhat. Formázd a frizurádat. Az olajat használhatod samponozás előtt is, hogy mélyebben táplálja a rostokat.
A Jean Louis David termékek közül talán ennek van a legérzékibb csomagolása: arany színű, gyöngyházas megjelenés, ami nem csak a flakon színét jellemzi, hanem magát a készítményt is.
A JLD nevével fémjelzett produktumokhoz egyetlen magyarországi szalonjukban juthatsz hozzá. 
Nesze!Dia
egeszseges_haj2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr738876278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása