Nesze!szer

Ezzel örvendeztesd meg a lábadat!

2016. május 18.

 

pedi_gepi.jpg

 

Reményeink szerint előbb-utóbb bekövetkezik a nyár és felvehetjük gyönyörű szandáljainkat, a papucsokat. Mi az év közben sem hanyagoljuk el a lábainkat, de időről-időre kikacsintunk, milyen újdonságok vannak a pedi terén. Korábban próbáltuk már, de most újra felfedeztük a gépi pedikűrt. Ezt külföldön már eléggé használják, egy kis alig berregő fejet kell elképzelned, ami víz és a reszelés segítségével távolítja el a felesleget és varázsol pihe-puha lábakat. Nagyon más, mint a hagyományos pedikűr, mert itt nem látod a földre leesve a kis darabkákat, amik lejöttek róla. Ugyanúgy elvégezhető az esztétikai pedi és a gyógy- is ezzel. Ezt kíméletesebbnek mondanánk, de itt megjegyeznénk, aki csikisebb, az azért készüljön, hogy kacarászni fog rendesen!

Egy gyönyörű szalonban próbáltuk ki, a Vígszínház háta mögött. Igazi ékszerdoboz a hely, mintha valami igazi magazinos stílusú női világba reppennénk el. Szemöldök stylingban utaznak, eddig csak ezt tudtuk a Beauty Pest Brow-ról, de most már abban is biztosak vagyunk, pedikűrben is rendesen otthon vannak. A gépi pedi után kaptunk egy gyönyörű lakkozást, profi módon feltéve a színt, gyorsan szárítva, így mi most már puha talpakon, piros körmökkel várhatjuk a nyarat. A szalont ajánlanánk mindenkinek, mert annyira rólad szól minden, hogy csak na. Ezt azért is jegyeznénk meg, mert azért jó sok szolgáltatónál találkoztunk azzal, hogy te érzed úgy, vendégként, hogy szívességet teszel, hogy odamentél hozzájuk. Itt maximálisan kedvesek veled, kiszolgálnak téged, királynőnek érezheted magad és csodás talpakon sétálhatsz el! Ajánljuk, szeretni fogod!

A Beauty Pest Brow facebook oldala ITT, a Raoul Wallenberg utca 1-3 szám alatt találod őket. 

(Bocsi, hogy nem fotóztuk a saját lábunkat, de nem annyira tartottuk esztétikusnak az oldalon...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr688724076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása