Nesze!szer

Skechers cipőben turistáskodtunk

2016. április 12.

 

 

 

skecsi4.jpg

 
Egy nap alatt bejártuk a divat fővárosát, Milánót de mielőtt útnak indultunk elég nagy fejtörést okozott, hogy mit vegyünk fel?! Ugyanis, szokatlan módon az első hajnali járattal mentünk és az utolsó késő esti géppel értünk vissza Budapestre, ami kis híján 24 órás ébren és talpon létet jelentett, tehát kényelmetlen lett volna balerina cipőben vagy flip flop papucsban elindulni... A farmer+póló párosítás adott volt - bárki bármit mond, nincs ennél kényelmesebb outfit turistáskodni. Ehhez az új Skechers edzőcipőnket választottuk, ami rizikós ötletnek tűnt, mert akkor debütált először a lábunkon. Most komolyan, melyik surranó nem törte fel a lábatokat első viseléskor?! Ennek ellenére bevállaltuk és milyen jól tettük! Amikor belebújtunk a Flex Appeal - Obvious Choice cipellőnkbe máris nagyon puha, könnyű viselet volt. Az a fajta érzés, mintha rád öntötték volna. A fűzős edzőcipő felső része puha Skech-kötött hálós és szintetikus anyagokból tevődik össze. Memória habos talpbetét van benne, ami annyit jelent, hogy nyomáspont nélkül érintkezik a talppal, tökéletesen illeszkedik annak vonalához. Vagyis így minden lépés puha érzést kelt. Skechers cipőnknek köszönhetően vízhólyag és kidörzsölés nélkül vészeltük át az egész napos mászkálást és nyavalygás helyett élveztük a nyüzsgést a Piazza del Duomo téren és környékén. 
 
(A Skechers egyébként az USA-ban és másik 120 országban vezető szerepet tölt be a cipőiparban. A cég központja Kaliforniában található, teljes jogú leányvállalata 2015-től már Magyarországon is jelen van. A cég képviselői közt egy egész csapatnyi híresség áll, hogy segítsék a márka népszerűsítését, mint például Demi Lovato, Meghan Trainor, Ringo Starr, Kelly Brook, Brooke Burke-Charvet és megannyi sportoló. A széleskörű kollekcióinak köszönhetően utcai viselethez és sportoláshoz egyaránt kiválóak mindkét nem és minden korosztály számára. Itthon az Aréna Plazaban található Skechers márkaboltban és az Office Shoes üzleteiben bújhatsz bele ezekbe a csodákba. A lábad megérdemli!)
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr358576352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása