Nesze!szer

Nyerj egy igazán király Russell Hobbs Colours Royal Blue kávéfőzőt!

2016. április 11.

 

 

reggeli_kv.jpg

 

A reggelek nagyon fontosak. Ilyenkor van, hogy az ember csak kapaszkodik a bögréjébe, ami tele van kávéval, aztán valahogy élet költözik belé. Természetesen attól függően, milyen is a nedű, amit fogyaszt. Ez pedig nagyban annak a kérdése, mivel és hogyan főtt a dolog. Már a kávé. Szerintünk ez pont az az eset, ahol nem babra megy a játék, miközben de. Mert a jó reggeli kávénál fontosabb nem sok van a világon. 

 

royal_blue_rh.png

 

Elég sok víz lefolyt nálunk már a kávéfőzők témakörében. Volt, amit imádtunk az elején. Aztán annyira bonyolult volt beszerezni a kapszulákat és nem lehetett ugye a sarkiban, csak a speckó boltban, hogy feladtunk. Volt, amelyik annyira lassan készítette el a regeneráló itókánkat, hogy majdnem dél lett, mire elkészült. Most a Russel Hobbs masina a mániánk.  Iszonyat finomat főz. Van ugyanis egy speciálisan kialakított áztató technológia, ami ezt biztosítja. (Új kialakítású áztató cső több apró lyukkal. A sok apró lyukakból permetszerűen, különböző szögekben távozik a víz. Így a víz egyenletesen kerül elosztásra a darált kávén. Az eredmény: ízletesebb kávé.)Ja, és 50 százalékkal gyorsabb a felmelegedése, mint a többinek. Egy gombnyomással indítod az egészet, nem kell tolókar, meg retesz, meg minden, csak nyomsz és kész. A kapacitása meg akkora, hogy a nagyobb buli után esetleg nálad maradtak is ihatnak belőle, mert tíz csészényit is elkészíthetsz pikk és pakk. Kivehető a filtertartója is, szóval nem kell szerencsétlenkedni vele. Szóval, akkor öntsünk tiszta kávét a bögrébe. Van egy ilyen szépséges kékünk és úgy éreztük, ti is örülnétek egynek. Ezért valaki közületek jól nyerhet tőlünk egy ilyen Russell Hobbs Colours Royal Blue kávéfőzőt. És mit kell tennetek, tenned érte?

1. Osszad meg ezt a postot!

2. Lájkoljad a Russell Hobbs facebook oldalát ITT

3. Nekünk pedig írd meg a facebook oldalunkon (ITT), hogy te hogyan iszod a kávét?

Hajrá, vasárnap sorsolunk! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr348588150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása