Nesze!szer

Reisenthel, a stílusos bevásárlás segítője - és itt az új kollekció!

2016. március 24.

 

m1_zr4043_pic1.jpg

 

 

 

Már a bokrok alatt itt a nyúl, mi pedig belelendültünk a húsvéti bevásárlásba. Ma a Fény utcai piacon jártunk, és nem, nem nagy cekkereket cipeltünk, hanem elővettük a kedvenc Reisenthel pöttyös kosarunkat, amely évek óta van már szolgálatban. Ez a német márka családilag nagy lieblingünk, tehát anyunak is van, mert a kiváló minőség mellett egész egyszerűen iszonyat trendik a táskáik és egyéb termékeik. A kockástól a pöttyösig mindenféle minta megtalálható a kínálatban és most új színek és variációk is vannak az idei kollekcióban. Választhatsz edzéshez is tatyót magadnak, de a bevásárláshoz is van szuper ötletük, például egy olyan táska, amit a szupermarketes kosárba tudsz belehelyezni és csak kiemeled a kasszánál (mutatjuk fent!). Strapabíró vászon, alumínium váz és fogórész van a kosárkáknál is és a legszigorúbb német ellenőrzésen megy keresztül minden darab. Nesszeszerből is jól állnak, tehát kozmetikai segítőtársat is beszerezhetsz tőlük, de akár húzós kocsikát is igen trendi, tehát nem nagymamás kivitelben a piacozáshoz is. Ja, meg esernyőt és esőkabát is shoppingolhatsz tőlük, ha igazi kollekciót tennél össze mondjuk magadnak, mely a bevásárló kosárkádhoz passzol. Őrület, milyen praktikusak és szépek a darabjaik, egy ilyen Reisenthel csoda megvétele évekre jó befektetés... már akkor, ha nem vásárolsz újabb és újabb szépséget az új kollekcióból! 

ITT nézheted meg és rendelheted meg a termékeiket, mi tényleg nagyon, de nagyon tudjuk ajánlani... nem vásároltok be vele, vagyis pont de! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr988523152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása