Nesze!szer

Szépség belülről: Truvivity

2016. március 11.

 

truvivity_nagy.jpg

 

Régóta tudjuk, hogy csak kívülről adagolva a szépítőszereket, semmit sem érünk. Ha belülről nincs megtámogatva a folyamat, bármit felkenhetünk magunkra, fényes, fonnyadt almának fogunk tűnni. Amennyiben egy összeszottyadt retket belerakunk egy pohár vízbe, új életre kel. A felületét törölgetve vizes rongyal pedig csak percekre tűnik jobbnak a zöldség maga. Ezt ismerte fel az Amway is, aki a Nutrilite vitaminokkal karöltve alkotott ak meg valami igazán újat, ami megmondjuk őszintén, nagyon tetszik nekünk. Szépségápolás belülről,  iszonyatos profi módon! 

A PhytoInfuse™ hatóanyag-együttes három növényi kivonatot tartalmaz: goji bogyó,csipkebogyó és szőlőmag. Az utóbbi kettőből készült kivonat megóvja a szervezetsejtjeit a szabad gyökök káros hatásaitól. A PhytoCeramide hatóanyag-együttes pedig teljes kiőrlésű gabonából származó, természetes búzaceramidokat tartalmaz.

A PhytoInfuse™ hatóanyag-együttest, C-vitamint és cinket tartalmazó BeautySupplement étrend-kiegészítő megóvja a bőrt az oxidatív stressz káros hatásaitól. Egy buborék két tablettát tartalmaz, melyeket a napi szépségápolási rutin részeként este kell bevenni. A tabletta éjjel a bőr regeneratív éjszakai ciklusában közömbösíti a környezeti tényezők (pl. a napsütés, a légszennyezés vagy a zaklatott életvitel) káros mellékhatásait. Éjjel-nappal adja a szépséges hatást.

A Beauty Powder Drink italpor kiegészíti a Beauty Supplement étrend-kiegészítő hatását. Az italpor a PhytoCeramide hatóanyag-együttesen kívül C-vitamint, cinket és vörös áfonya kivonatot tartalmaz. A frissítő, grépfrút ízű ital reggel vagy a nap bármely szakában elfogyasztható, tápanyagai segítik a fáradtság és a kifáradás leküzdését, és támogatják a bőr egészségségét.

A döntött betűs részt idéztük. A lényeg, ahogy nekünk a sajtótájékoztatón elmondták, hogy reggel kell meginnod egy kis rózsaszín folyadékot. Ebben az aggasztó az, hogy egy óra kell elteljen a kávé vagy tea fogyasztása és a szépítő koktél között. Mi így délelőttre javasolnánk a nedű fogyasztását. Este meg beveszed a két bogyókát. Akik már próbálták, azt mondták, sokkal kevesebb alvásra volt szükségük és nemcsak az arcuk bőre lett szebb, de még, igen, a comb és popsi is. Mi ma kezdtük szedni, szólunk, hogy mi történt velünk. Vagy úgyis látni fogjátok? Nyugi, nem fogunk fehérneműre vetkőzni, az arcunkra gondoltunk! 

A Truvivity BEAUTY POWDER DRINK Italpor és BEAUTY SUPPLEMENT Étrendkiegészítő, 30 napos adag csomagára: 28.200 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr958465072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása