Nesze!szer

A Prada megint új variációt hozott, Candy Kiss a neve

2016. március 10.

 

 aromat-prada-candy-kiss_462337c5.jpg

 

 

A Prada Candy 2011-es berobbanására mindenki emlékszik, illetve az orrunk is bőven. Erőteljes nyitánya volt a siker illatának, ránk elég nagy hatást gyakorolt, azóta is igen szeretjük az édes-narancsvirágos-karamellás finomságot. Több változata is megjelent azóta és most itt egy újabb, amelyet már csókoltatunk. Prada Candy Kiss a neve, kicsit púderesebb, hisz a pézsma lett sokkal erősebb benne. Ez így nem egy olyan kedveskedő illat, mint az eredeti verzió, hanem inkább határozottabb. Ugyanúgy maradt a vanília is, de máshogy érzed az erősségeket. A narancsvirág sem veszett el, de vibrálóbb a játéka a bőrödön az egésznek. Utasítóbb, erőteljesebb, de közben azért lágy is marad. Ez nekünk eggyel "vezetősebb" parfüm, mint az elődök, üzletasszonyosabb, de nem ijesztően és törtető üzemmódban.

Egy olyan nő illata, aki tudja, mit akar, tesz is érte, de nem gázol át senkin és nem cc-zi be minden méljébe az összes kollégáját, nehogy ne tudjon valami esetleges hibát törölni. Hófehér lett a díszdoboz, a csók is marad, nem kell megijedni. Nem vesztettük el a nagy kedvencet, csak kicsit átalakult. Ugyanúgy, ahogy tavasszal szeretünk átváltozni, megújulni. Merész, kacér, de mégis finom. Megszerettük. Steven Meisel fotóit meg ugye még jobban hozzá, Lexi Boling a főhős. Bár ezen a tavaszon inkább a Prada Candy Kiss viselői lesznek azok. Olyan nők, akik nem félnek hernyóból pillangóvá válni! Te hogy állsz a megújulásoddal? 

Prada Candy Kiss EdP 50 ml  25 990 Ft, 30 ml  18 900 Ft

 

 

prada_candy_kiss_osszetevo.jpg

 

prada_candy_kiss_csaj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr518458540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása