Nesze!szer

Ha fontos alkalomra mész és egy ezresed van kozmetikumra, ez legyen az!

2016. március 07.

 

 

neogence_q10_mask.jpg

 

A szépségápolás legjobbjai sokszor Koreából és környékéről jönnek, tudjuk ezt a bb krémek térhódítása óta jól. A Neogence cég is ázsiai és egész egyszerűen elképesztően hatásosak a termékeik, amelyeket már korábban teszteltünk. Olyan mennyiségű és minőségű hatóanyag van bennük, hogy máshol öt tégelynyi krémben van annyi, mint náluk egy darab szérumban például.

Hétvégén eléggé szétesett a fáradtságtól az arcunk és úgy gondoltuk, itt a remek alkalom, hogy az N3 bőrfiatalító arcmaszkjukat kipróbáljuk. Igaz, a leírásban az szerepel 15-20 percet legyen fent és pihenjünk, de ez nálunk a lehetetlennel határos, így a tiszta ruhák elpakolása közben tettük fel a maszkot. Délután családi összejövetelre vártak bennünket, így rendezni kellett a vonásainkat. Kibontva a csomagot szinte tocsogott a jóságban, végre egy olyan maszkkal találkoztunk, ahol nemcsak ígérték, hogy sok jó van benne, hanem tényleg úgy volt. Ez egy  Q 10-es bőrfiatalító fátyolmaszk, ami a hialuronsav só formájával juttat nedvességet a bőrbe. Igen tetszett, hogy itt a szem alá is bőven jut belőle és nemcsak az arc középső részére juttathatsz és az orrodra hatónyagokat. A levétel után is volt még bőven nedvesség rajta, amit nem szívott be a bőr, pedig a miénk olyan, mint egy szivacs! Ezt alaposan bemasszíroztuk, egy csepp se vesszen kárba. 

 

neogence_maszk_q10.jpg

 

A látvány magáért beszélt, sokkal teltebb volt az arcunk és nem attól, hogy hirtelen híztunk három kilót. Feltöltötte a vonásainkat és az esszencia szebbé is varázsolta a bőrt, az apró ráncok is enyhültek. Egyszerűen nem csodát tett a fátyolmaszk, de húsz perc alatt produkálta azt, amit egy kozmetikai kezelés ad egy óra alatt. Egészen biztos, hogy fontos alkalmak előtt használni fogjuk még ezt a maszkot használni, mert bitang jó, tényleg! Darabja 690 Ft, de 10 van egy dobozban, úgy is rendelheted. Megéri, remek befektetés a saját szépséged céljából! 

Neogence N3 Q10 bőrfiatalító fátyolmaszk 690 Ft (ITT rendelheted) 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr808451772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása