Nesze!szer

Alapozó, egységesítő és nagyon menő újdonság

2016. január 19.

 

 

loreal-paris-true-match-genius.jpeg

 

Nyilván megint a csomagolás fogott meg bennünket először. Annyira menő ugyanis az új L'oreal True Match Genius tálalása, hogy csak na. A gyermek konkrétan telefonnak nézte és azzal a kezében sétált fel és le. És tényleg olyan IPhone feeling. De. A belbecs se rossz. Olyan, mintha egy báziskrémet, a korrektort és az alapozót összekeverted volna és még egy csipet púdert tettél volna habként a tortára. Mondjuk, nekünk korrektorból a Catrice Camouflage nagyon bejött tavaly, azóta is használjuk. Alapozóból pedig a  Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer, ha alapozunk is. (Mindkettő már a végét járja,vásárolni kell!) 

 

alapozo_es_korrektor.jpg

Ez a L'oreal újdonság azért tetszetős, mert púdert sem igényel és egész nap tudod vinni magaddal. Nem ömlik szét a táskádban és csak picit rádolgozol az orrodra igény esetén. Mondjuk, ha náthás vagy és sokat fújod, ami ugye mostanában időszerűnek mondható. Szép a fedése, jó a szivacsa, kompakt kis cucc az egész. Új generációsnak mondják hivatalosan, mert már annyira tud mindent. Azért nagyobb bőrhibákra ne vidd fel túl vaskosan, nekünk úgy túl fura hatást adott. Bátran válogass az árnyalatok között, van választék, nem nehéz megtalálni a megfelelőt. A gyermeknek pedig keresünk egy másik játéktelefont...

L'oreal True Match Genius - 5 399 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr28282612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása