Nesze!szer

Ez az alapozó most mindent visz nálunk!

2015. március 24.

 

clinique_alapozo.jpg

 

 

 

A télen használtunk egy alapozót, ami nagyon szép fedést adott. Ám úgy eltömítette a pórusainkat néhány nap után, hogy csak csodálkoztunk, hogyan is történhetett ez meg. Így gyorsan úgy döntöttünk, akkor váltunk. Ekkor találkoztunk a Clinique új termékével, a Beyond Perfectiong Foundation + Concealerrel. Némileg hitetlenkedve néztünk rá, hogy hogy hogyan lehet ez jó a karikák ellen és az arcra is. 

 

clinique_alapozo_sajat.jpg

 

Gyakorlatilag úgy kezdtünk el dolgozni vele, hogy csíkokban és pöttyökben tettük fel. Valahogy úgy, mintha az arcra is korrektort használnánk. Az aplikátor ezt lehetővé is tette, egyáltalán nem volt nehéz dolgozni vele, teljesen forgatható volt. Simítottuk utána. Kézzel dolgoztunk, számunkra ez így szimpatikusabb, meg New York-ban is így csinálják a Fashion Weeken, ezért hiszünk benne...D

Először nem púdereztünk rá, mert látni szerettük volna, meddig marad fent, mennyire fényesedik. Ami félelmetes volt, hogy könnyű rétegben használva is nagyon egységes képet adott. Nem vakaróztunk, nem fénylettünk órák múlva sem. Légáteresztő formulával dolgozik, alkalmazkodik a bőr igényeihez. Ahová kell, oda extra nedvességet ad, az olajat pedig elvonja onnan, ahol erre van szükség. És tényleg megcsinálja ezt, nemcsak a termék leírásában állítják. 

Napközbenre finoman tettük fel, sátras rendezvényhez pedig több rétegben dolgoztunk vele, illetve dolgozunk azóta is. Ami tetszett és tetszik most is, hogy egyáltalán nem ad maszkos hatást. Nem áll össze egy nagy száraz masszává, ami néhány óra után peregni kezd. Nem mászik el, jól viselkedik és szépíti az arcot. Kevés alvással élőknek, fáradtsággal küzdőknek, némi bőrhibával rendelkezőknek igen nagyon tudjuk ajánlani. Valahogy úgy megfiatalítja az arcot is. Mi a MAC Toledo kollekció pirosítóját párosítjuk hozzá! Ütős duo ám! 

 

 Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer  10 500 Ft.

 

Ps: igyekszünk majd a többi új alapozóról is beszámolni nektek, de nálunk ez a Clinique most mindent visz!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr477294393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása