Nesze!szer

3 új illat, Ferragamótól a Dolcéig

2016. január 17.

 

 

salvatore-ferragamo-signorina-misteriosa.jpg

 

A Salvatore Ferragamo új illata már itt dübörög, a fazon maradt, az illat más. A szépséges szalagos üvegecske most feketévé változott, Misteriosa az új parfüm neve. Neroli, narancsvirág, vanília, tubarózsa és pacsuli szerepel sz összetevők között, februárban indul világhódító útjára a Signorina család harmadik tagja. 

salvatore-ferragamo-signorina-misteriosa-visual.jpg

 

victorias-secret-love-me-fragrance.jpg

Van, akinek semmi nem elég és így is van ez rendben. Főleg, ha fontos dolgokról van szó, mint például a szerelem, ugye...A Victoria's Secret sem szokott tétlenkedni, ha a piac meghódításáról van szó. A legfontosabb összetevők között van az arany grapefruit és a francia finomság, a canalé. Love Me & Love Me More két variációban jelenik meg, természetesen egyik sem edp, tehát ne az ultra hosszú tartósságot várjátok tőle. Inkább a játékos csábítást. Nekünk különösen tetszik ez a kis pumpás kiszerelés. Pajkos és nőies egyszerre!

 

 

 

victorias-secret-love-me-more-eau-de-toilette.jpg

 

dolce-gabbana-dolce-rosa-excelsa.jpg

 

A Dolce háza táján sem tétlenkedtek az alkotók. A Dolce Rosa Excelsa illatot a szicíliai és olasz nők ihlették, állítólag egyszerre érzéki és szofisztikált, ami a rózsaszín üvegecskében van. Neroli, papaya virág, amarillisz, vízi liliom, kétféle rózsa, kasmír és szantál is keveredik hatásosan benne. Érdekes módon egy kanadai modell, Kate King lett az arca. Nyilván ez is februárban jön, hogy Valentin-napra még rávehessük a pasikat, ezzel kedveskedjenek nekünk. Na, te melyiknek örülnél igazán? 

 

dolce-gabbana-dolce-rosa-excelsa-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr478275798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása