Nesze!szer

Nyerj új célokat Mag Veronika Life coach segítségével és valósítsd meg azokat!

2015. december 15.

 

mag_vera1.jpg

 

Egy biztos, hogy abban egyet tudunk érteni, külsőn ragyogásához belülről is egyben kell lennünk. Egy szétesett ember a legkevésbé tud lehengerlő lenni. De időnként természetes, hogy elakadunk. Biztos veletek is előfordult ez már és mi sokszor nem szégyellünk külső segítséget igénybe venni. Egy coach, egy személyiségfejlesztő mindig jól jöhet. Nekünk minap egy beszélgetés Mag Veronika Life Coach és Személyiségfejlesztővel igen sokat adott. Többéves tapasztalattal rendelkezik és egyedi módszereivel térképezi fel az, ahol és amiért elakadásunk lehet... sőt, a rejtett képességeinkre is felhívja a figyelmet. 

A 2016-os év a Mars esztendeje lesz, így nyomulni kell rendesen. Ha te is új lehetőségeket, új célokat keresel, nyerjetek egy ingyenes Célkitűző- és Személyiségfejlesztő konzultációt tőle. 


Tehát valaki a Célkitűzés Mestereként kezdi az Újévet,  aki helyesen válaszol az alábbi kérdésre és még Fortuna is kedvez neki. Na ki nyeri el ezt a címet? 

1. Melyik magyar ismert ember ért el komoly sikereket Veronika konzultációinak segítségével? (Segítség ITT, Vera oldalán)
- erre válaszolj a Facebookon a postunk alá.

2. Lájkold az oldalt a Facebookon, ha már arra jársz, ITT teheted meg! 

Hajrá csajok, nyerjétek meg az új önmagatokat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr68171740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása