Nesze!szer

Fejedelmi szépítőszer a méhektől, luxus formátumban

2015. december 09.

 

 

abeille_szerum.jpg

 

Az, hogy a Guerlain márka nagy szerelmünk, sose titkoltunk. Illatból most a Shalimar legújabb verzióját használjuk, a palettából festjük magunkat.... Szóval, a francia klasszikus szerelmesei vagyunk. Most mesélünk is picit a történetükből, hogy értsétek, mit is ajánlunk nektek.

 1853‐ban Pierre Francois Pascal Guerlain az Eau de Cologne Imperial illatot Eugénie császárnőnek, III. Napóleon feleségének ajánlotta. A híres ikonikus üveget 69 aranyra lakkozott méhecske, a császári család szimbóluma díszítette. A Guerlain ekkor örökre összekapcsolta nevét és történetét a méhecskékkel (és egyáltalán nem lett szúrós a barátság, sőt!). A parfümkészítő, aki hitt a méz gyógyító erejében, piacra dobott egy mandulás mézes krémet. Ez volt a Guerlain ház első arcápoló terméke, mely jelentős sikert aratott. Ez alapozta meg ennek az egyedülálló gyógyító hatású alapanyagnak a használatát a szépségápolás területén.

Guerlainék nem álltak meg, időről-időre fejlesztettek tovább, a méhek segítségével  A 2013‐as bevezetés óta a feszesítő, tonizáló arcápoló olaj kultikus termékké volt a nők számára. A siker leginkább annak köszönhető, hogy ez az olaj univerzális, sokféle alkalmazásra alkalmas, nem zsíros inkább „vizes” textúrájú és azonnali frissességet ad a bőrnek, így a férfiak is előszeretettel használják. Két – három csepp elegendő, azonnal táplálja és hidratálja a fáradt bőrt, újrarajzolja az arckontúrt. Ideális esetben az olajat a szérum előtt használhatjuk, így fokozzuk a két egymást kiegészítő termék hatékonyságát. És, ami igazán különleges, most már a szemed alá is használhatod, hisz idén ebből is jött ki újdonság. Néhány adat még, de hidd el, ha valamit, hát ezeket a mézes finomságokat csak imádni lehet. Ha valakinek nagyobb ajándékot szánsz, ezeket nagyon, de nagyon tudjuk ajánlani. Ízléses, franciás, őrületesen hatásos, egy perc alatt látod, akár a kézfejeden is, hogy ezek tényleg csodát tesznek!

Az olaj használatával fokozni tudjuk a szérum simító, lágyító, feltöltő és egységesítő hatékonyságát.

14 nap elteltével a Duo használata csak szérum használattal szemben:

‐ A bőr jobban feltöltődik: +38%

‐ Az arc kisimul: +30%

‐ Az arcszín ragyogóbb és egységesebb: +27%

Guerleain ABEILLE ROYALE SZÉRUM 30 ml: 40. 950 Ft, 50ml: 54.600 Ft

Guerlain ABEILLE ROYALE ARCÁPOLÓ OLAJ 28 ml: 29.050 Ft, 50ml: 41. 650 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr918146754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása