Nesze!szer

OlvasóNapló: Gyerekcipőben a konyhában

2015. december 08.

 

gyerekcipoben_borito-600x762.jpg

 

 

Ez az idei év eddig legjobban tetsző könyvborítója számunkra, ezzel nyitnánk ezt a postot. Ötletes, szép, eredeti és még jó színe is van. Na, és most jöjjön a belbecs!

 

gyerekcipo_konyha1.jpg

 

Ez egy gyerekeknek szóló szakácskönyv. Nagyon ügyesen és okosan magyarázza el, mit és hogyan. Például azt, hogy a csirkének vagy marhának milyen részei vannak, mikor, melyik zöldség terem meg és azt is, hogyan kell főzni egy tojást. Az alapoktól kezd mindent, igen jópofa rajzok segítségével. Cukiság az egész, szuper a kivitelezés vizuálisan. A konyhai eszközökkel zsonglőrködő polip is igazán ötletes, de van benne süni és maci is, tehát a kicsiknek különösen tetszeni fog az egész. Azoknak szánták, akik szeretnek a konyhában tüsténkedni anyu mellett, vagy akár most már egyedül is szívesen elkezdenék. Mind olyan ételek vannak benne, amelyeket gyerekként fogyaszt az ember, grízes tészta például, vagy tepsiben sült csirke, vagy a mi nagy kedvencünk, a császármorzsa. Hihetetlenül igényes a könyv, gratulálunk a szerzőnek és a csapatnak. Bennünket megfőztek!

Kereki Noémi: Gyerekcipőben a konyhában - Csipet kiadó

 

gyerekcipo_konyha2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr688145790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása