Nesze!szer

A jövőd már elkezdődött!

Asztrológiai előrejelző könyv Izing Klárától

2015. november 15.

 

 

jovo_ev.jpg

 

Jövőre belehúzunk, ezt mondhatnánk összesítve, hisz jön a Mars éve!  Ez pedig erőből feltölt bennünket majd rendesen, tudtuk meg Izing Klára következő évre szóló előrejelző könyvéből.

Mi azért kedveljük minden évben ezt, mert minden hónapban előre elolvashatják, milyen hatások is várhatóak az életünkben. És mondjuk az sem rossz, hogy más, esetleg számunkra fontos jegyét is tanulmányozhatjuk, ugye.. Van egy összesítés benne minden csillagjegyre vonatkozóan, aztán lebontva, majd a havi okosságok. Szerintünk sokkal könnyebb úgy cselekedni, hogy ügyelünk bizonyos esetleges veszélyekre, akár legyen ez az egészség, vagy a karrier területe, esetleg a párkapcsolaté. Persze, nem erre koncentrálva, mert akkor azt bevonzásnak hívják. Szóval, nem lesz pite 2016 sem, az okos lányok okosan készülnek rá, például egy ilyen olvasmánnyal. Megmondjuk az őszintét, mostanában mi nagyon sokszor elborzadtunk egyes könyvek árán, de ez teljesen rendben van ennyiért, bőven megéri az árát! (Mars az újságoshoz, vagy könyvesboltba, mondhatnánk viccesen... hisz tavaly is sokan kérdeztétek, hol szerezhetitek be a könyvet.)

 Nők lapja Ezotéria különszám: Asztrológia előrejelzés 2016 (Izing Klára) 

 

asztro_borito.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr988079470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása