Nesze!szer

Valentino illat nekünk, akik magunk urai vagyunk

2015. november 02.

 

valentino_donna3.jpg

 

 

valentino_donna2.jpg

 

 

Bergamott, rózsa, írisz, patchouli, bőr. Nő, aki független, szenvedélyes, erőteljes léptekkel sétál, akinek a cipősarka megcsillan a pocsolyában, aki úgy megy előre, hogy nem néz hátra, aki tudja, mit akar. Donna. Igazi Nő. Ez jutott eszünkbe az új Valentino Donna parfümről. Nem belesimulós, nem elnézést kérős, hanem hangsúlyos, de közben játékos illat. A kompozícióban benne van a nő örök eleganciája, Róma városának kicsit kevély stílusa, ami lássuk be, bennünket, magabiztos hölgyeket is olykor jellemez. Hihetetlenül modern, miközben hihetetlenül klasszikus is ez a Valentino Donna. Maga az üveg is olyan, mintha egy olasz palota burkolatát látnánk. Olaszosan meseszép. Kicsit hangos, de nem kiabálós. Stílusos.

Bennünket első fújásra elbűvölt maga az illat. Gyümölcsös-virágos. Édes, de nem bűn édes. Írisz, rózsa és púderesség, rajtunk ezt adja, de minden bőr más és más. Az egyik barátnőnk karján sokkal cukorkásabb hatást eredményezett, nálunk nem ez volt, hanem inkább légies játékosság rögtön. És hogy honnan jönnek az összetevők? A benne lévő bergamott, ami tulajdonképpen a fa gyümölcse, körte formában, Kalábriából származik. A damaszkuszi rózsa Bulgáriából, ennél nőiesebb összetevő nem sok van, ezt mindenki tudja, használja, kihasználja. Az írisz, vagyis dalmát nőszirom Olaszországból jön és tulajdonképpen a művészetek fellegvárának, Firenzének a szimbóluma. A Patchouli, ami az egyik legfontosabb alkotóelem minden illatban, Indonéziából érkezett az üvegcsébe és egy trópusi növény. A Bőr cserzett szarvasmarha irhát is jelent és az ókortól státusz szimbólum. Ezek adják ezt a szépséges női illatot együtt, a független nő auráját. Sok helyen írták, hogy a Lancome klasszikusára emlékeztet ez a parfüm. A mi bőrünkön köze nem volt egymáshoz a kettőnek, de ugye, minden utca más és más. Bennünket önbizalommal tölt el az illat, amikor magunkra fújjuk. De nem minden nap használjuk, hanem fontos alkalmakra, estékre. Amikor még jobban játszunk és látszunk a nőiességünkkel! 

 

 

 

Valentina Donna Eau de Parfum 100ml – 39.600Ft

Valentina Donna Eau de Parfum 50ml – 28.400Ft

Valentina Donna Eau de Parfum 30ml – 20.500Ft

Valentina Donna Body Lotion 200ml – 16.200Ft

Valentina Donna Deo Spray 200ml – 13.500Ft

 

valentino_donna.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr938036164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása