Nesze!szer

Aranyélet a vörös szőnyegen innen és túl

2015. november 01.

 

 

aranyelet1.jpg

 

aranyelet9.jpg

 

A héten az HBO teljesen magyar gyártású sorozatának, az Aranyéletnek a díszbemutatóján jártunk. November 8-án vetítik az első részt majd az HBO csatornán és HBO Go oldalon, de a nagy premier már megrendezésre került a RAM Colosseumban. Őszintén szólva ilyen színvonalas eseményen igen rég vettünk részt Magyarországon. Még a desszertek is aranyból voltak, illetve azzal vonták be őket. Az úri közönség pedig igen ízlésesen, az estét megtisztelve volt felöltözve, ha szabad így fogalmaznunk... pedig több száz fős eseményről beszélünk ám.! Mutatjuk a sztárokat a vörös szőnyegen és a szereplőket. Nekünk legjobban Ónodi Eszter overálja tetszett (Celeni), de Dobó Kata (Modularity kollekció), plusz még Mautner Zsófi és Pokorny Lia is szuper stílusos volt  aznap este... Nagy Réka pedig gyönyörű, az alig pocakos Csobot Adél pedig cuki és vidám kismama! 

Az első Aranyélet epizód megtekintése után pedig csak azt tudjuk mondani, hogy annyira izgalmasan zárult, hogy már nagyon várjuk a második részt! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr348040828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása