Nesze!szer

Csak egy Click és más semmi

2015. október 01.

 

 

lengyel_zsuzsi_click_kollekcio3_k.jpg

 

 

Lengyel Zsuzsinak kijött egy új kollekciója. Ez is hír lenne magában, de igazából van még itt érdekesség bőven. A Click ugyanis iszonyat menő. Megveszel egy fekete bőr alapmodellt és arra egyszerűen kényed és kedved szerint rápattinthatod a trapéz alakú színes dekorációt, vagyis egy rakás más árnyalatú gyönyörűséget varázsolhatsz magadnak. Te öltözteted a saját táskádat! Csak egy pattintás és már kész is az egész. Mutatunk néhány darabot a Click választékból, mi szerelmesei lettünk! Az alapmodellek ára 39.990 Ft, 49.990 Ft és 69.990 Ft. A rápattintható trapézokat egyenként 9.990 forintért kaphatod meg. Minőségi menőség!!!

 

A Lengyel Zsuzsi CLICK kollekció darabjait megvásárolhatod az V. kerület, Galamb utca 5. szám alatt található Showroomban, vagy online a lengyelzsuzsi.hu oldalon.

 

Fotó: Zsolyomi Norbert

Modell: Face Model - Anna

Haj: CULT- Brigi

Smink: Véger Fibi

Styling: Lendvai Lilla

A helyszínért köszönet a Gerlóczy Café & Rooms deLux-nak (www.gerloczy.hu)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr957875450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása