Nesze!szer

Kutya jó híreink vannak!

2015. szeptember 23.

 

 

rescued-dog-train-tractor-stray-eugene-bostick-6.jpg

 

 

rescued-dog-train-tractor-stray-eugene-bostick-7.jpg

 

Két csodálatos dolgot hoztunk ma kutyás barátainknak... meg magunknak is, persze. Az egyik, hogy találtunk egy anyagot, amelyben azt mutatják be, mentett kutyusoknak milyen remek járgányt épített egy nyolcvan esztendős nyugdíjas, hogy kicsit feldobja őket. Nézzétek csak, micsoda szórakozásban van részük a vakkantóknak - Eugene Bostick ötlete által! Annyira cukik, ahogy ülnek a kis járműben!

A másik jó hírünk, hogy az Allee bevásárlóközpont úgy döntött, mától az ebeket is beengedik a területükre. Ők az első pláza, akik erre szavaztak Budapesten. Ahová beugorhatnak a cukiságok, matricával jelzik majd. Hurrá, a mi kisebbik ebünk már el is gondolkodott azon, hogyan intézi a vásárlását...D Éljen a kutyabarátság! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr757811678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása