Nesze!szer

Egy nem teljesen egészséges pici baba gyönyörű képei

2015. szeptember 06.

 

baby-terminal-brain-tumor-cancer-down-syndrome-family-photos-abigail-jones-33_1.jpg

 

A genetikai vizsgálatok és az esetleges probléma felfedezése utáni döntés mindig kemény kérdés. Erika a terhessége 18. hetében tudta meg, hogy babája Down-szindrómával fog születni. Úgy gondolták, így is vállalják ezt a kis jövevényt. Aztán 30. hétben újabb bajra derült fény, a pici tumorral a fejében fog világra jönni és nem lesz hosszú valószínűleg az élete. Így sajnos minden rosszra felkészülve fogadhatta őt születésekor a család.

A világrajövetele utáni vizsgálatok során kiderült, a kislány menthetetlen, igen agresszív tumorral állnak szembek.

Így a szülők úgy érezték, a kis Abigéllel csak egy legfontosabb dolguk van: nagyon szeressék őt, amíg lehet, amíg megadatik ez számukra. Akár napokig, hetekig, esetleg évekig... az utolsó szívdobbanásáig.

(A képeket Mary Huszcza készítette, aki, ahogy meghallotta a történetüket, felajánlott egy fotózást nekik. Még több megható kép ITT.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr317764676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása