Nesze!szer

Szertnéd istennőnek érezni magad? Na, akkor itt van hozzá egy új illat!

2015. augusztus 12.

 

 

olympeea_1.jpg

 

Olykor úgy ébredünk, hogy miénk a világ. Olykor pedig nem. Dúlunk, fúlunk, dudálnak ránk, lekávézzuk a ruhánkat... de mindig tudnunk kell, hogy mi valójában istennők vagyunk! Valami ilyesmi lehet az üzenete az új Paco Rabanne illatnak is, amely a múltat és a modern gondolkodást ötvözi. Nőiesség, hűvös, már-már arrogáns járás (ha a kreatívot nézed), de közben egy csipetnyi ravaszság is. Rabanne ezzel az illattal új fejezetet nyit a történetében. Éljen! 

 

 

 

 

Te döntöd el, hogy az Olympus lépcsőjén járva melyik hőst választod.. vagy dönthetsz úgy is, hogy nem kell neked hős, te magad vagy életed hőse. Az Olympéa, az új illat üvege egy merész kombináció, amelyben visszatükröződik a kétoldalúság, a modern és az ókori. Zavart kelt, de közben mégis harmónikusl. Egy bronzszerű, koronába foglalt kör alakú üveg, ami visszaadja a szent talizmánok alakját és ezzel együtt isteni erejüket is. Olyan, mintha mindig magaddal hordanál egy titkos üvegcsét és csak te tudod, hogy a beltartalma mire is jó. Méreg, vagy gumibogyó szörp, esetleg elbájoló nedű? Őrületesen izgalmas cucc ez. Na jó, most már szóljunk arról is, milyen maga az illat! Egyedi élmény, amely a sós vanília érzékiségét keresztezi a friss virágok illatával. Klasszikus, virágos, de közben mégis keleties. A vaníliára a zöld mandarin jön, majd egy kis vízi jázmin, a befejezés pedig a krémes kasmírfa, az i-re a pontot pedig az ámbra teszi fel. Várj vele fél órácskát, úgy még jobban kibomlik rajtad az illat. Krémes lesz és nagyon nőies. 

Ez a Paco Rabanne illat nagyon jó kis reklámot kapott. A 21 éves brazil Luma szerepel benne. Érzéki, de ugyanakkor tekintélyt parancsoló a személyisége. Mutatjuk is, mert rendesen életre is kelti az isteneket. Mi a ruháját kedveljük igen nagyon!

 

oly_uj_1.jpg

 

Amennyiben te is szeretnéd valakinek az alvó fantáziáját felébreszteni, vagy úgy érzed, az illető kőből van néha, ne tétovázz. Elég sokféle kiszerelésben kapható már ez az illat, simán megtalálhatod a magad istennői kiegészítőjét. Aztán te döntöd el, mihez is kezdesz vele. 

Olympéa EdP 30 ml - 15 500 Ft, 50 ml - 21 500 Ft, 80 ml - 27 900 Ft

Olympéa Shower Gel 200 ml - 8 300 Ft, Body Lotion 200 ml - 8 300 Ft, Olympéa Deo Spray 150 ml - 8 300 Ft

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr587700418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása