Nesze!szer

Az én hősöm illata

2022. december 07.

 

 

byf_hero_edp_22_digital_pr_kv_model_shot_1_3543x3543_jpg-jpg-300dpi.jpg 

 

A Burberry mindig levesz a lábamról, mert a stílus és elegancia maga. Most jött el az ideje Hero Eau de Parfum-nek, a Hero kalandnak, ugyanis nem is olyan rég megjelent ez a lebilincselő újdonság. 

A kampányban nem mást akartak megmutatni, mint azt a férfit, aki kész harcolni, küzdeni, átalakulni és szabadságával eléri azt, amit szeretne, akit nem érdekelnek az előítéletek és  az erő maga. Érzéki, határozott, illatában a tűlevelek és a meleg, homokos part varázslata keveredik a testén.

Maga a parfüm kicsit gyantás, nagyon finom, az embert az ösztöneihez vezeti vissza.... már, ha hagyja. Csak akkor ajándékozd ezt karácsonyra, ha ilyen férfira vágysz, vagy ilyen a kedvesed. (Tutyimutyi alakoknak nagyon ne.)

Az új illat kampányát Jonathan Glazer rendezte és Mario Sorrenti fotózta. A  film megörökíti a kalandozó, egyben titokzatos Adam Driver-t aki nem egy kitalált figura, hanem egy eredeti, ösztönös arc. 

Aurélien Guichard, parfümőr

Az illat alapja meleg cédrusfaolajok triójából tevődik össze, mely frissen és ragyogóan erősödik. A tűlevelek vibráló
nyitánya keveredik a benzoinnal és a tömjénnel, így létrehozva a mély érzékiség intenzív fúzióját. Az üveg határozott és modern csak úgy, mint a benne rejlő illat. Szögletes formája a ló patájának absztrakt újraértelmezése, az ikonikus Burberry logóval van gravírozva. Gyönyörű, letisztult az egész, nem egy mismásolós kis semmiség. Határozottan jó. 

BURBERRY HERO Eau de Parfum 50ml – 36.590Ft

BURBERRY HERO Eau de Parfum 100ml – 50.890Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7417996214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása